Když Kamencová viděla, kolik lidí zhlédlo její video o přípravě včelích úlů, nejprve vůbec nevěřila svým očím. Pak svůj úspěch oslavila vtipným rýpancem do Simony Krainové!

„Když zjistíš, že má tvé video s včelími úly více zhlédnutí, než obnažené a velmi kontroverzní reel Simony Krainové, které patří na jejím instagramu k těm nejúspěšnějším, ale přesto o 150 000 více lidí zajímalo, jak ty hněteš ořechy, cukr a bílky. Protože to bylo on-time, edukativní a nevysírací,“ napsala na instagram s hrdostí Petra, která je sama bývalou modelkou. 

Proti slavnější kolegyni z branže ale vůbec nic nemá a sama uvedla na pravou míru, že se rozhodně z její strany nejedná o žádný útok na Simonu. „Odpusťte, já musela. Neberte to jako útok na Simonu Krainovou, já naopak před ní fakt smekám, že to stále umí,“ objasnila. 

Na rozdíl od Petry ale její fanoušky úspěch videa o cukroví zjevně nepřekvapil. „To proto, že žrádlo vždycky zvítězí nad plnými koulemi,“ měla jasno jedna z žen. V tu chvíli Petře došla slova a odpověděla jí jen několika až k slzám vysmátými smajlíky. 

 

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová (50): Čistka luxusu! Stovky párů bot a kabelky musí pryč. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií