Mladá herečka Halle Baileyová a rapper Darryl Dwayne Granberry Jr. (26), profesionálně známý jako DDG, spolu oficiálně nerandí ještě ani dva roky. Svůj vztah veřejně přiznali v březnu 2022. Údajně se dali dohromady prostřednictvím sociálních sítí a byla to láska jako trám. Herečka o umělci dokonce mluví jako o své první velké a hlavně osudové lásce. Nikoho však ani nenapadlo, že se tak brzy rozhodnou posunout svůj vztah na další úroveň.

Fanoušci již nějakou dobu spekulovali, že Halle, co se ve společnosti už nějakou dobu pohybuje v až neobvykle volném oblečení, pod vrstvami látky skrývá rostoucí těhotenské bříško. Dost se jí také zaoblil obličej. Ona se však k tomuto tématu nechtěla vůbec vyjadřovat - a stejně tak ani její partner, jenž byl, stejně jako jeho hvězdná přítelkyně, při otázkách cílených na její jiný stav jaksi podrážděný. 

Video
Video se připravuje ...

Malá mořská víla od Disney bude uvedena v kinech v květnu 2023. Falcon

Jak ovšem dvojice během uplynulého víkendu slavnostně oznámila, všechny fámy se zakládaly na pravdě a ona skutečně nosila pod srdcem své první dítko. Prostřednictvím instagramu se pochlubili, že se jim koncem roku 2023 narodil synek, kterému dali jméno Halo. Představitelka malé mořské víly zveřejnila dojemnou fotku, na které oba novopečení rodiče drží jeho maličkou ručku. 

„Ta nejlepší věc, kterou mi rok 2023 přinesl, bylo narození mého syna. Vítej na světě, můj Halo. Svět tě zoufale chce poznat,“ napsala ke snímku dojatá maminka. „Moje největší požehnání široko daleko. Syn. Ještě nikdy jsem nebyl tak zamilovaný,“ uvedl k narození dítěte také pyšný tatínek, interpret hitů Darryl Freestyle či AFTY. Pro oba je malý Halo (což přeloženo do češtiny znamená „svatozář“) prvním potomkem.
Fotogalerie
73 fotografií