Na to, aby si herecký pár v srpnu 2018 mohl za 12 milionů pořídit zámek, padly hned dva pražské byty, které prodala maminka Stropnického,ale též úspory rodiny Krejčíka. Všichni totiž věřili, že sen jejich synků se promění ve skutečnost a z ruiny se stane malebné sídlo. 

Oba dva muži se do oprav pustili po hlavě a doslova si sáhli na dno. Hlavně Daniel, pro kterého byl první rok žití v Osečanech velmi vyčerpávající. V té době zkoušel divadelní hru Dánská dívka v Divadle na Fidlovačce. Náročná role a neustálý stres ho za dva a půl měsíce připravily o 18 kilogramů! Pár dní po premiéře zkolaboval a s mentální anorexií skončil v nemocnici na kapačkách s umělou výživou. 

Video
Video se připravuje ...

Daniel Krejčík o svém příteli Stropnickém: Strach, že odhalím soukromí! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Pak se přidaly další zdravotní problémy. „Měl jsem za sebou třetí zánět močového měchýře, permanentní chřipku, byla mi příšerná kosa, a to i přesto, že jsem měl na nohách troje ponožky, dvoje tepláky, tričko, dvě mikiny, svetr, kulich, šálu a bundu s kožichem. Všechno v místnostech přimrzalo - kartáček k umyvadlu, ručník k věšáku i papuče k podlaze,“ vzpomínal Krejčík na první zimu ve své knize Nadělení: Příběhy kluka ze zámku. Málokdo tuší, že většinu peněz na život na zámku obstarával přitom právě Daniel. 

Připadám si jako zombík. Hodně pracuju, v jednom kuse jsem v dabingu, zkouším v divadle jednu roli za druhou a strachem z toho, že nebudeme mít na zámeckou splátku a na život, přijímám všechny nabídky, co se naskytnou. Berete-li si hodně práce za málo peněz, brzy vám dojde dech,“ přiznal Dan. Matěj se naopak naplno ponořil do práce na zámku a v podstatě neměl stálý příjem. 

Po pěti letech rekonstrukcí a práce je ale se vším konec. Bývalý místopředseda Strany zelených měl být totiž podle informací Blesku svému partnerovi nevěrný. „Bylo to s ženou a Dan se o tom dozvěděl. Strašně ho to ranilo, s Matějem se rozešel a vrátil se do Prahy,“ tvrdí zdroj Blesku.

Já se o tom nechci bavit, promiňte, omlouvám se,“ řekl smutně Krejčík do telefonu a zavěsil. Stropnický se úplně odmlčel. Co tedy bude s rozlehlou nemovitostí, kde je 32 pokojů, a obrovským přilehlým pozemkem? 

Anketa

Odpustili byste partnerovi nevěru?

Rozhodně ano
Spíše ano
Spíše ne
Rozhodně ne

Fotogalerie
60 fotografií