V pražské Chuchli bylo v neděli pořádně nabito. Nejen, že se tam řada známých osobností přišla podívat na koňské dostihy, ale někteří zůstali i na pozdní mejdan. Krásné odpoledne si udělala i moderátorka Eva Perkausová, která dlouhých 6 měsíců tajila své druhé těhotenství. V puntíkatých šatech a kloboučku zvaném „fascinátor“ se konečně mohla pochlubit rostoucím bříškem. Na dostizích si pochopitelně i vsadila a na koňské závody vyvedla také svého manžela Ivana Hecka a jejich syna Killiana (9 měs.). 

Na dostizích moderátorka Terezie Tománková předala cenu mladé žokejce, večer ji pak čekalo další vyhlašování, a sice vítězky soutěže Žena Česka. Tu vyhrála Prof. MUDr. Eva Kubala Havrdová, CSc., významná neuroložka, která se specializuje zejména na léčbu a výzkum roztroušené sklerózy. 

Mezi nominovanými byly také Ester Ledecká, Tereza Maxová, Dana Drábová nebo například tenistka Barbora Strýcová. Ta jako jediná z nominovaných dorazila i na galavečer. Oblékla se do červených večerních šatů, k nimž nazula stříbrné střevíce na vysokém podpatku. Jenže v nich postávala dost dlouho na to, aby ji začaly bolet nohy. A tak se v průběhu večera opírala o stůl a různě nohám ulevovala. Dle jejího výrazu by si je nejradši sundala, ale na to si na tak honosném večeru netroufla.

Video
Video se připravuje ...

Perkausová s manželem na Miss: Evu hlídala ochranka! David Turek

Fotogalerie
55 fotografií