Než se z Bena Afflecka a Matta Damona staly hvězdy světového formátu, sdíleli spolu letití kamarádi jeden byt, aby se podělili o náklady. Affleck teď v pořadu The Late Late Show with James Corden zavzpomínal na společné začátky, a ačkoli má Damona stále rád, servítky si rozhodně nebral!

S herci tehdy žil i Affleckův mladší bratr Casey (47), který se později proslavil například rolemi ve filmech Dobrý Will Hunting, Dannyho parťáci nebo Místo u moře. Caseymu lezlo Damonovo bordelářství pořádně na nervy a jednoho dne se rozhodl, že přestane uklízet. Doufal, že to kamaráda donutí alespoň něco ve společném bytě udělat. 

To se ale pořádně spletl. „Chtěli jsme počkat, dokud si Matt neuvědomí, že žije v bordelu,“ prozradil Ben Affleck. Ten moment ale vůbec nepřišel. „Po dva týdny absolutně na nic nesáhl,“ vzpomíná herec. 

Po dvou týdnech našli Damona, jak hraje videohry totálně obklopený odpadky. Nechyběla krabice se zbytky pizzy nebo zkažené suši, ve kterém už se rojili červi. 

Při pohledu na tu spoušť to bratři Affleckovi už zkrátka nevydrželi. „Vzdáváme se. Vzdáváme. Jsi moc dobrej. Vyhrál jsi,“ řekli prý Damonovi a pustili se do úklidu. 

„Je to naprosto úžasný chlap, ale bydlení s ním bych nedoporučoval. Bůh žehnej jeho manželce Lucy,“ uzavřel Affleck. 

Video
Video se připravuje ...

Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste? Videohub

Fotogalerie
56 fotografií