Narozeniny jsou pro mnohé z nás okamžikem, kdy bilancujeme svůj život. Jinak tomu není ani u herečky Anny Geislerové, která se pyšní celou řadou filmových ocenění - například za své výkony ve snímcích Návrat idiota, Želary, Kráska v nesnázích či Nevinnost. V den, kdy začala odpočítávat čas k osmačtyřicetinám, se podělila se svými fanoušky na sociální síti o řadu momentek mnoho let starých, černobílých a svým způsobem velmi dojemných.

Na jedné z fotek je například Aňa jako roční dítko, které si právě užívá svůj docela první narozeninový dort s jednou svíčkou, na dalších je pak vidět i její maminka Věra (75), po níž Aňa podědila svůj půvab. „Páč 'mamushka' mě porodila, tak já dnes slavím s ní! Děkuju, mami, za všechno! I když prej jsem vylezla z břicha úplně sama, soběstačná od první chvíle,“ vtipkovala Aňa v příspěvku, co se během několika málo hodin dočkal na tisíce „lajků“, a který mimo jiné zachycuje její rodiče při veselce.

Video
Video se připravuje ...

Anna Geislerová pro časopis Moje Psychologie: Se strachem člověk musí pracovat vědomě Videohub

Za své nepoddajné, rusé vlasy a ostře řezané rysy tváře ale Aňa vděčí spíše tatínkovi Petrovi (†59) - uznávanému lékaři a japanologovi, jenž skonal v roce 2009 pouhý den před nedožitými 60. narozeninami. Tehdy podlehl vážné cirhóze jater, s níž se potýkal dlouhých dvacet let. Oba rodiče známé herečky si můžete prohlédnout v naší galerii a posoudit, čí geny u Ani, co se před kamerou objevuje již od dvanácti let (první „štěk“ měla ve filmu Dobří holubi se vracejí), vlastně převažují...

Z faktu, že je Aňa již o další krůček blíže padesátce, co je pro mnoho dam věk velmi zlomový, ona sama se z toho nikterak nehroutí. „Mně se zatím to posouvání v čase líbí,“ zdůraznila Aňa, která je aktuálně na plátnech kin k vidění ve filmu Služka. Její příznivci byli každopádně nadšeni těmito retro fotkami a zanechali jí mnoho přání k narozeninám v komentářích. A dokonce i některé kolegyně z umělecké branže - třeba herečka Tereza Brodská (57) či zpěvačka Marta Jandová (49). 
Fotogalerie
64 fotografií