Po předávání cen Grammy zavalily internety vtípky a parodie, v nichž hrál hlavní roli znuděný Ben Affleck. Šprýmařům na sociálních sítích k tomu stačila jenom krátká slovní přestřelka, která mezi slavnými manželi proběhla přímo před kamerami, aniž by o tom ti dva samozřejmě tušili. Od té doby slavný pár, co si řekl své „ano“ v červenci loňského roku v Las Vegas (a pak ještě jednou a ve velkém stylu), zuřivě přesvědčuje své okolí, jak je vše zalité sluncem.

Jennifer Lopezová a Ben si například nechali udělat párové tetování, tedy symboly ne tak docela stejné, ale s podobnými znaky - odkazující na jejich jména i nekonečnou lásku. A na filmové premiéře se nyní chovali jako dva čerstvě zamilovaní puberťáci, kteří jako kdyby se nedokázali nabažit své společnosti. Šlo o uvedení snímku Air: Zrození legendy, kde se Affleck nejenom objevuje v hlavní roli Phila Knighta, ale snímek tentokrát i spolurežíroval.

Video
Video se připravuje ...

Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez Videohub

Na losangeleské premiéře byla Jennifer po jeho boku jako reklama na partnerské štěstí: po celou dobu držela jeho ruku ve své, případně za zadek, a vrhala na něj zářivé úsměvy. Před všudypřítomnými fotografy se i Ben k ní neustále tisknul, pusinkoval ji, objímal. Partneři se zkrátka nestyděli projevit si před zraky všech svou vzájemnou náklonnost a zřejmě i nezvladatelnou touhu.

Na jednu stranu to sice jejich fanoušky dojalo, na druhou však ne. To, co světoznámý pár předváděl, některým totiž podle reakcí na sociálních sítích připadalo jenom jako divadlo... 

Fotogalerie
61 fotografií