Po sociálních sítích se jako lavina rozšířilo video, které bohužel opět dokazuje ironii života. Mladá tiktokerka Kara Santorelliová (†18) z Floridy v USA se na něm chlubí, že ještě nikdy neměla žádnou autonehodu.

„Když se vám snaží namluvit, že jste špatná řidička, ale vy jste přitom nikdy nikoho nesrazili ani jsme nenabourali do žádného jiného auta,“ komentovala krátký klip, který natočila ve svém autě. 

Tragická shoda okolností

Jen o šest dní později, 17. března, se ale všechno změnilo tím nejtragičtějším možným způsobem. Během jízdy po dálnici se v protisměru objevilo auto a Chevrolet Sedan najednou čelně narazil do jejího Nissanu SUV. Bohužel, středoškolačka srážku nepřežila. A nepřežil ani řidič druhého vozidla, jenž ovšem stále nebyl identifikován. 

Hrátky s osudem

Mrazivé video si po dívčině smrti vysloužilo téměř 20 milionů zhlédnutí, statisíce sdílení a nesčetně komentářů. Dnes už je ale ze sociální sítě raději odstraněno. 

Po smrti dívky se pod příspěvkem vyrojily tisíce vyjádření upřímné soustrasti. „Život je šílený. Jak může být někdo jeden den tak plný života a druhý den je prostě pryč? Odpočívej v pokoji,“ zněl například jeden z komentářů. Někteří si ale neodpustili názor, že si podle nich dívka svým výrokem tak trochu zahrávala s osudem. „O takových věcech se nežertuje,“ pokáral zesnulou další člověk. 

Video
Video se připravuje ...

Milovník nevšedního jídla z Louisiany náhle zemřel na infarkt. Instagram: Waffler69

Fotogalerie
18 fotografií