Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

TikTokerka si myje vlasy jednou za týden: Hnus, píší uživatelé

Autor: štt - 
24. května 2022
11:30

Populární TikTokerka Reina prohlásila, že si myje vlasy jednou za týden. V komentářích se na ni snesla vlna kritiky. Údajně na to nemá čas a nesnáší pocit mokrých vlasů. 

Jak často si mýt hlavu? Otázka, na kterou existují stovky různých odpovědí. Někteří radí používat šampón co nejméně, jelikož pokožka má samočistící mechanismy, jejichž cyklus bychom neměli narušovat. Druzí naopak bojují se stále mastnými a zplihlými vlasy, a proto je myjí každý den.

TikTokerka Reina na svém účtu nedávno sdílela video, ve kterém vypočítává kolikrát za rok si myje vlasy. Její odpověď spousta uživatelů překvapila a dalším přišla dokonce nechutná. „V průměru si myji hlavu pouze jednou za týden,“ říká na začátku videa. "Hnus," odvětil komentující. Později ale žena vysvětluje, že záleží na ročním období. V létě si například myje vlasy až třikrát týdně.

Potřeba mytí vlasů je do značné míry individuální. Obecným pravidlem však je používat kvalitní kondicionéry a kořínky vlasů zbytečně při mytí nenamáhat. Nakonec lze říct, že plešatí muži jsou na tom z pohledu hygieny nejlépe. Jejich holohlavost je vcelku společensky přijatelná a trápení vlhká hříva je nemusí zajímat.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi