Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Modelku na základce kvůli barvě vlasů šikanovali: Kráska se chce stát první zrzavou Miss World!

Autor: jžk - 
22. května 2022
20:08

Pohledná Jessica Gagenová doufá, že se stane první zrzavou Miss World. V dětství byla přitom právě kvůli svým ohnivým vlasům krutě týrána.

Mladá Britka Jessica (26) v dětství zažívala peklo. Kromě toho, že od zlých dětí dostala pěstí, schytala plivance, a jednou ji dokonce jistá dívka popálila, musela trpět urážky na účet jejích zrzavých vlasů.

Vyrostla ale do krásy a tím rostlo i její sebevědomí, proto se po dosažení maturity přihlásila do modelingové agentury a započala turné po přehlídkových molech po celém světě!

Loni se dokonce stala Vicemiss Anglie, ale to jí nestačí. Rozhodla se, že se stane první zrzkou, která bude reprezentovat Anglii na soutěži Miss World. „Celý druhý stupeň mi předhazovali, že mám rudé vlasy. Během loňské soutěže jsem o svých vlasech moc nemluvila, letos mi to ale přijde důležité, aby se společnost dozvěděla, čemu zrzky musí často čelit,“ řekla Jessica.

Poznámky na její vlasy slýchávala denně, některé se jí vryly do paměti. „Několikrát mě uhodili, poplivali, jedna dívka mě kvůli mým vlasům popálila. V sedmičce jsem obědvala na školních záchodech, protože se mnou nikdo nechtěl sedět u stolu,“ popsala naštvaně modelka. Její zlost se však snaží přetransformovat k tomu, aby zrzavým dětem ukázala, že taková šikana nebude trvat navždy.

Jessica od svých 18 let podepsala smlouvu s mnoha agenturami a nyní doufá, že bude reprezentovat Anglii na světové úrovni. „Ještě nikdy předtím titul zrzka nezískala. Letos jedu na Miss Liverpool, finále je 25. srpna, tak snad to dopadne dobře,“ uzavřela se kráska. Kromě modelingu pomáhá Jessica pro tamní charitu a v roce 2021 uběhla každý den (po dobu 96 dní) v Liverpoolu 5 kilometrů v maškarních šatech!

Video  Šikana - jaké jsou její varovné příznaky?  - Videohub
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi