Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Barmanka sdílí svůj život v luxusu: Během večera si přijde na deseti tisíce korun!

Autor: štt - 
14. prosince 2022
19:31

Práce na baru nemusí znamenat jen bídu s nouzí. TikTokerka dává divákům nahlédnout do luxusního nočního klubu, kde pracuje. I díky štědrému spropitnému si pak může dopřávat večeře v luxusních restauracích, nákupy značkového oblečení a výlety do exotických destinací.

Šestadvacetiletá Nina Geruntho pracuje v denním klubu Maya, jenž se nachází ve Scottsdale v Arizoně. Její měsíční spropitné zde převyšuje běžný plat. Během večera si může přijít v přepočtu až na několik desítek tisíc korun, napsal Daily Mail.

V sérii videí Nina prozradila, jak vypadá její den. Její běžný pracovní den začíná v deset hodin dopoledne a její směna může končit až pozdě v noci. Nestěžuje si však. Kromě příjemné mzdy a spropitného má zadarmo k dispozici hotelový bazén.

Vydělané peníze si dokáže pořádně užít. Například se svým přítelem si udělali výlet do Las Vegas. Do města hazardu však neletěli běžnou linkou, ale soukromým tryskáčem. Zde Nina sdílela několik fotografií, jak si užívají večeři v jedné z luxusních restaurací.

A když si zrovna neužívá výjimečná jídla, chodí po luxusních buticích. V jednom z videí se svým fanouškům pochlubila novým párem lodiček značky Fendi. Jejich cena se pohybuje kolem třiceti tisíc korun. Cvičit chodí do Reformed Pilates, kde soukromé lekce mohou vyjít na další desítky tisíc korun měsíčně.

Pro lepší představu o Ninině výplatě si ji stačí porovnat s minimální mzdou. Ta je v Arizoně nyní stanovena na v přepočtu 315 korun na hodinu. A podle statistik si barmanky běžně přijdou na dalších zhruba 450 korun.

Video  Ninin vlog z výletu do Las Vegas.  - TikTok
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi