Bývalá manželka amerického exprezidenta Donalda Trumpa byla nalezena ve svém bytě v domě na Manhattanu na schodech bez známek života. Podle soudního lékaře stála za úmrtím zranění trupu způsobená nárazem.

Poslední rozloučení se konalo šest dní po jejím skonu v New Yorku a momentálně probíhá dědické řízení, po Ivaně zůstal majetek v hodnotě 34 milionů dolarů (755 milionů českých korun). 

V pondělí 20. února by zlínská rodačka slavila narozeniny. „Dnes by měla moje máma 74. narozeniny. Byla to ta nejvtipnější, nejchytřejší a nejúžasnější žena, kterou jsem znala.

 

Video
Video se připravuje ...

Ivanka a Donald jr. Trumpovi převzali státní vyznamenání pro matku Ivanu Blesk TV

Každou minutu svého života prožila naplno. Chybí mi ta radost, kterou vnesla do našich životů a do životů tolika lidí. Všechno nejlepší k narozeninám, mami. Miluju tě a chybíš mi každý den,“ popřála své milované mamince dcera Ivanka na sociální síti a přidala pár fotek z rodinného alba. 

Spoustu času trávila Ivana s dětmi na horách, jako profesionální lyžařka sníh milovala. Je zřejmé, že podnikatelka by se pro své děti rozdala, jejich rozzářené obličeje mluví za vše...

Fotogalerie
67 fotografií