Atraktivní herečka je pyšná nejenom na svou dceru Amélii, která se jako herečka uchytila v českých seriálech, ale i na staršího syna. Ale ten se na rozdíl od své sestry společnosti obloukem vyhýbá.

A tak na plese v brněnském hotelu International padla otázka, kde je mu konec?

To je dobře, že se na něj ptáte, protože tím, že o něm nic nevíte, docílil přesně toho, co chtěl. Je mu 25 let, je to těžký introvert, a dokonce tady v Brně studuje na JAMU jazzový klavír a letos končí. On si chce svoji cestu projít od začátku sám a vůbec nestojí o mediální popularitu, je mu to dokonce nepříjemné,“ prozradila Zedníčková, která má obě děti s exmanželem, producentem Vítkem Pokorným (57).

Video
Video se připravuje ...

Lucie Zedníčková (53) těhotná? Kvůli bříšku musela pod kudlu! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Je známý v té své branži, ale mediálně není, a to je to, co chtěl, takže já mu za to tleskám. Je spokojený, vybral si to, co ho baví. Pro mě je nejpodstatnější, aby obě moje děti v životě dělaly to, co je opravdu baví, aby jejich práce byla zároveň i koníčkem. Ať budou v životě dělat cokoliv, je to na nich, hlavně ať jsou v pořádku a mají radost z toho, co dělají,“ netají radost z úspěchů syna Lucka.

Fotogalerie
42 fotografií