Herečka operaci odkládala 18 let! I když jí vypouklé břicho vadilo a styděla se za něj, odvahu něco s tím dělat našla až letos v srpnu.

„Abdominoplastiku jsem podstoupila, protože mám po porodech rozsáhlou diastázu - rozestoupení břišních svalů. Nedá se to vycvičit, operace je v podstatě jediné řešení. Rozhodování bylo dlouhé, rozhoupat se, byť jen ke konzultaci, mi trvalo deset let. Léto je sice mé nejoblíbenější období a operaci bych kvůli tomu raději volila v zimě, to je ale také doba, kdy bych za žádnou cenu nedala dohromady měsíc volna,“ vysvětluje své pohnutky krásná herečka, jež se nakonec svěřila do rukou operatéra MUDr. Karla Urbana.

„To mému rozhodnutí hodně pomohlo, protože Karel je můj spolužák z gymnázia a neustále jsme v kontaktu,“ usmívá se Zedníčková, která je měsíc a půl po zákroku ve výborné kondici.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Zedníčková Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Jsem strašně ráda, že jsem do toho šla, mohu se předklonit, aniž by mi něco viselo, nemusím neustále maskovat břicho a v metru vysvětlovat, že opravdu nejsem těhotná,“ svěřila se Blesku Lucie.

„Asi budu muset změnit půlku šatníku! Všechno je mi velké. Naopak oblečení, které jsem vytahala z dřívějších dob, mi padne dokonale. Už se pomalu vracím do práce, hrála jsem i divadlo, ale pořád se musím šetřit,“ netají se herečka, která se těší, až své nové křivky ukáže v plavkách. Letos jí to bohužel nevyšlo, ale s dcerou mají v plánu zajet si na víkend do spa.

Fotogalerie
43 fotografií