Poté, co se slavný otčím Lucie Zedníčkové (52) rozvedl s její matkou, přestala s Pavlem Zedníčkem komunikovat, a to narušilo celkové vztahy v jejich rodině. Hereččiny děti Amelie (17) a Mikuláš (23) si tak ke svému nevlastnímu dědovi nikdy nenašly cestu.

Ale osud tomu zřejmě přál, protože půvabná Amelie, která se věnuje herectví, se s dědou potkala na place při natáčení seriálu na Primě Hvězdy nad hlavou.

V reálném životě jsme se poprvé nesetkali, ale před kamerou ano. Bylo to hrozně zajímavé, první natáčecí den jsme nevěděli, jak k sobě pracovně přistupovat.

VIDEO: Lucie Zedníčková: Celý život jsem chudokrevná, lékař mi doporučil víno!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Zedníčková: Celý život jsem chudokrevná, lékař mi doporučil víno! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Daleko víc jsme si to užili mezi natáčením, kdy je spousta pauz a my si povídali, seděli jsme spolu i na jídle. Bylo zvláštní, když ho zavolali na plac a já jsem šla s ním. Opravdu zvláštní,“ řekla Blesku dcera Lucie Zedníčkové, která ale nedokázala odpovědět na otázku, zda je pro ni Pavel tím klasickým dědečkem.

To nedokážu říct, opravdu ne. Vzhledem k tomu, že oba žijeme na opačném konci republiky, tak jsme doposud neměli tolik příležitostí, abych dokázala odpovědět a navíc nemám srovnání. Ale díky natáčení, kdy jsme se potkávali každý den, to bylo intenzivní. A myslím, že jsme se tady hodně sblížili,“ dodala půvabná blondýnka na křtu videoklipu Nadačního fondu Slza zvířat, kapely Melodicou a Galgo v nouzi v k.u. baru.

Fotogalerie
43 fotografií