Český šoubyznys se jenom hemží krásnými dcerami slavných hereckých osobností. Ať už je řeč o Amélii Pokorné (16), dcerce Lucie Zedníčkové (52) a scenáristy Víta Pokorného (56), Aničce (19), jejímiž rodiči je herecký pár Jiří Dvořák (54) a Barbora Munzarová (49), nebo třeba o Natálii Jiráskové (17), která má za maminku modelku a moderátorku Ivu Kubelkovou (44).

Počítat se k nim směle může i Kateřina Tomanová (20), dcera herečky Kateřiny Brožové. Kačenku, jak ji Brožová oslovuje, povila femme fatale českých filmů a seriálů podnikatelovi Zdeňku Tomanovi, a dá se bez nadsázky říct, že jí v ní roste velká konkurence.

Modrooká blondýnka totiž vyrostla do krásy – a navíc se své nestárnoucí mamince velmi podobá. V tomto případě jablko skutečně nepadlo daleko od stromu, alespoň tedy co se vizáže týče. V maminčiných šlépějích totiž podle všeho Kačenka nepůjde. Přestože se pyšní dokonalými křivkami a nádhernou tváří, a má za sebou už i několik módních přehlídek (některé dokonce absolvovala už coby malé dítko), z jejího instagramu je zřejmé, že propadla lásce ke koním. Podle všeho se tedy hodlá věnovat spíše této kariéře.

VIDEO: Kateřina Brožová zřejmě objevila elixír mládí! V 52 letech bez plastik! Ale přesto po jedné věci touží

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Brožová zřejmě objevila elixír mládí! V 52 letech bez plastik! Ale přesto po jedné věci touží Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Kačenčinu fotku každopádně slavná herečka zveřejnila v den, který byl pro ně obě velice důležitý. „Moje holčička má dnes 20. narozeniny. Všechno nejlepší, Kačenko,“ popřála jí veřejně dáma, která se naposledy na televizních obrazovkách objevila například v roli svérázné starostky Růžičkové v seriálu Modrý kód a později i Sestřičky. Pod snímkem se to samozřejmě okamžitě začalo hemžit gratulacemi a obdivnými komentáři, a to jak od hereččiných fanoušků, tak i od kolegů z umělecké branže.

Popřála jí například módní návrhářka Blanka Matragi (68) či podnikatel Josef Kokta (64), svým lajkem ji ocenily herečky Regina Řandová (54), Michaela Kuklová (53) a Adéla Gondíková (48), zpěvačka Michaela Nosková (38), moderátorka Eva Decastelo (43) a mnoho dalších. „Nádherná jako její maminka,“ shodovali se příznivci Brožové ve velkém. Ostatně mrkněte do naší galerie a posuďte sami…
Fotogalerie
62 fotografií