I když Kateřina Brožová stejně jako její kolegové z branže přišla o veškerou práci, akorát na podzim stihla odehrát pár divadelních představení, tak si na nudu nebo zahálku nemůže stěžovat.

Pořád mám co dělat a málokdy se zastavím. Hodně práce je u koní, protože moje dcera jezdí parkur, okolo domu, v domě, stále je co dělat. Samozřejmě mi chybí divadlo, ale to se bohužel nedá nic. Finančně to zvládáme. Ale kdyby ne, tak já se práce nebojím a klidně půjdu kamkoliv,“ svěřila se Blesku herečka, která si po dlouhé době užila péči profesionálního kadeřníka. Byla totiž pozvaná na školení nových výrobků pro blondýnky a při té příležitosti si nechala umýt a vyfoukat vlasy. 

VIDEO: Kateřina Brožová zřejmě objevila elixír mládí! V 52 letech bez plastik! Ale přesto po jedné věci touží

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Brožová zřejmě objevila elixír mládí! V 52 letech bez plastik! Ale přesto po jedné věci touží Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

I když má Kateřina padesátku už dva roky za sebou, tak stále vypadá velmi mladistvě. „Zatím jsem se bez řezání nebo botoxu v obličeji obešla, pořád mi stačí kvalitní kosmetika. Když už bych se někdy odvážila kvůli vzhledu jít pod kudlu, jak se říká, tak bych si nechala upravit prsa,“ tvrdí Brožová. 

Je jasné, že její bujné vnady už nevypadají jako ve dvaceti, ale pořád má Katka výstavní dekolt a operaci nepotřebuje. Pokud by se ale přece jen časem pro zákrok rozhodla, její fanoušci by ji kvůli tomu nezavrhli.

VIDEO: Kateřina Brožová a její první Vánoce bez rodičů! S kým usedne ke štědrovečerní tabuli?

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Brožová a její první Vánoce bez rodičů! S kým usedne ke štědrovečerní tabuli? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií