Zážitky s mimozemšťany se s Britkou táhnou už od jejích sedmi let. Tehdy údajně spatřila létající talíř poprvé. To ještě netušila, že s podivnými úkazy se bude setkávat takřka běžně. Popisovat traumata se Sache moc nechce. „Je těžké to vysvětlit. Pro mě samotnou je těžké tomu věřit,“ svěřila se hrdá maminka. 

I když se snažila najít sebelepší vysvětlení svých paranormálních zážitků, neuspěla. „Jediným závěrem vždycky bylo, že jde o UFO,“ vysvětlila Angličanka z Liverpoolu. Kvůli svým zážitkům má pěkné trable, bojí se například chodit ven. „Při pohledu na oblohu se vyděsím, protože nevím, co zase spatřím,“ uvedla. 

Když byla se svým bývalým partnerem Stevem a synem Louiem v roce 1997 na dovolené ve Walesu, zažila svůj nejintenzivnější zážitek. Jedné noci její tehdejší přítel beze slov koukal na oblohu. „Běžela jsem se podívat, co se děje a uviděla zářivé body, jak se k nám blíží,“ popsala trauma. V tom se prý cosi natáhlo z živého plotu a popadlo jejího expřítele za nohy. 

Velmi se bála o svého syna, kterého ihned schovala domů. Pak opět pohleděla na letící světla. „Byla jsem v šoku, nemohla jsem tomu uvěřit,“ vzpomínala Sacha. Pak se začaly dít strašlivé věci. Po zahradě prý běhala neznámá bytost. „Najednou to do mě narazilo. Než jsem si uvědomila, co se děje, utíkala jsem hysterická zpátky domů,“ popsala. 

Po svém děsivém utrpení sympatická maminka strávila roky hledáním odpovědí a objasnění toho, co viděla. Navštěvuje každoroční konference o UFO, kde mohou lidé mluvit o svých zkušenostech, informoval deník Mirror

Video
Video se připravuje ...

Pentagon zveřejnil videa s UFO 

Fotogalerie
25 fotografií