Svůj velmi ostrý názor na nový klip se nebál vyslovit hudební publicista a rozhlasový dramaturg Josef Vlček. Jak tedy zní jeho odborná kritika? „Dominika má na svůj věk zajímavý, ale trochu starý hlas. Jako interpretka je ale nic moc. Člověk má pocit, že to čte rovnou z papíru. Skladba připomíná francouzské šansony z 50. let. Čili je sto let za opicemi! V populární hudbě neexistuje pojem kýč, ale pojem s*ačka. Ano, to platí i o klipu,“ řekl zcela bez skrupulí Vlček, jenž jedním dechem dodal: „Ta patří do hvězdné pěchoty!“

Český hudební publicista a dramaturg Petr Burda ale v písní jakýsi smysl a význam našel. „Recitace Dominiky Gottové mi dává smysl, evidentně jí šlo o to, aby byl text srozumitelný a jasný. Ale proč pak Grillotti zpívá francouzsky, čemuž devadesát procent národa nerozumí? Každý nemá čas číst překlad. Tento krok nechápu,“ rozebírá nový klip Dominiky Gottové Burda.

A zcela logicky upozorňuje na jeden jasný fakt. „Otcem Dominiky byl Karel Gott, nikoliv nějaký Alain Delon,“ dodává Burda a poukazuje na preciznost a smysl pro detail, kterým se vždy pyšnil Božský Karel. Zpěvák by Dominice určitě dal mnoho cenných rad ohledně klipu a písně. Vždyť svoji mladší dceru Charlotte Ellu si vybral do duetu Srdce nehasnou. Jak by se asi díval na hudební počin své nejstarší dcery Dominiky?

Velké pochopení má však pro často odsuzovanou Dominiku Gottovou kontroverzní žena a matka Ornelly Koktové Monika Binias, která s ní soucítí. „Moje podpora pro Dominiku Gottovou… To, že je někdo jiný a říká nepříjemnou pravdu, ještě neznamená, že se stane součástí honu na čarodějnice… Ať jsi šťastná,“ napsala vzkaz na sociální sítě Binias.

Dominičina slova:

Odešel jsi, jednoho dne se to muselo stát. Vždy jsem stávala za oponou, vždy jsem obdivovala tvoji sílu. Usmál jsi se na mě z pódia, zatímco já se na tebe dívala. A když jsi mě pak vzal do náruče, byla jsem ta nejšťastnější holčička na světě. Měla jsem štěstí, že jsi byl můj táta, se vší tvou noblesou. Každý tě miloval pro radost a lásku, kterou jsi dával. Nejen mně.

Zůstala jsem sama a soudí mě, jsem nemilovaná. Když nevím kudy kam, snažím se být jako ty. Uvnitř jsem stejná jako ty, v mém srdci je láska a vůle žít. Ale je těžké rozhodovat se sama. Oči kolem mě neustále sledují, nechtějí chápat, že to nejsi ty. Jejich přísný pohled mě zraňuje a já nemám tvou sílu. Snažím se vše zvládnout, ale jsem sama.

VIDEO: Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu.

Video
Video se připravuje ...

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií