Gottová přiletěla do Prahy v pátek večer a na letišti Václava Havla ji vyzvedl Petr Vojnar (45). Tento moderátor a herec přitom randí s Lucií Vondráčkovou (41). S Dominikou ho ale podle všeho pojí přátelství.

Domů si ale podle všeho Dominiku nebral - bude zřejmě v Praze bydlet v hotelu. Podle informací Blesku má zde domuvenou nějakou práci. Té se jí v Helsinkách ostatně zatím nedostávalo. Rozhodně chce ale navštívit i svou maminku Antonii Zacpalovou, kterou neviděla ani o Vánocích. Tehdy totiž ještě neměla druhou dávku očkování a nemohla tak volně cestovat. 

Teď už je ale vše jinak a dcera s matkou můžou všechen ztracený čas dohnat. Jistě proberou i to, jak se Gottové daří v Helsinkách, kam se v květnu odstěhovala zpátky za svým manželem, metalovým muzikantem Timem Tolkkim (55).

A to dost na rychlo, takže tu zanechala i nějaké nepříjemnosti - rychle opustila byt ve Vysočanech, který vracela, jenže tam zůstala vyteklá lednička a nebylo vymalováno. „Majitelka to celé uhradila a teď to po Dominice nárokuje,“ řekl již před časem zdroj pro Aha! s tím, že šlo zhruba o 30 tisíc. „Já jsem na to neměla absolutně čas, musela jsem prostě odjet, byla na to navázaná letenka a také stěhováci,“ přiznala Dominika. 

Video: Gottová u hrobu svého tatínka Karla Gotta

Video
Video se připravuje ...

Gottová na hřbitově Luboš Procházka

Fotogalerie
55 fotografií