Při pohledu na svátečně vyzdobené bydlo herečky Hany Gregorové jistě nejednoho člověka napadne, že tohle je přesně ten styl, co my v tuzemsku vídáváme maximálně tak v amerických romantických komediích odehrávajících se během Vánoc. Jen málokdo má totiž doma takové množství vánočních dekorací jako sympatická umělkyně, která se už delší dobu zdržuje v maďarské Rajce. Tam totiž vdova po Radoslavu Brzobohatém (†79) vlastní útulný domeček.

Pro herečku jsou Vánoce tím nejkrásnějším obdobím a miluje je prý už od dětství. „Tehdy ale tolik ozdob nebylo, takže teď čím jich je víc, tím víc bych si jich vystavila,“ vysvětlila se smíchem pro týdeník Život, spadající pod slovenský server Pluska.sk, Gregorová, matka rozvádějícího se herce, zpěváka a hudebního skladatele Ondřeje Gregor Brzobohatého (38). A přestože svátky už skončily, pestrá výzdoba bude zdobit její příbytek až do března - aby si jí pořádně užila.

VIDEO: Hana Gregorová, vdova Po Brzobohatém: Co vzkázala jeho milenkám?

Video
Video se připravuje ...

Hana Gregorová, vdova Po Brzobohatém: Co vzkázala jeho milenkám? Markéta Reinischova, Petr Soukup

Zvenčí je například kromě obligátních světýlek k vidění nafukovací sněhulák či Santa Claus, uvnitř najdete množství skřítků, andílků a Mikulášů, svítících domečků či mašinek, vše bílo-červené. Na okně nechybí vánoční nálepky, z krbu visí punčochy, podél zdí visí girlandy s mašlemi. Na poličkách naleznete jak vzpomínku na zesnulého manžela, jenž byl na Vánoce k vidění v pohádce Dvanáct měsíčků ve své poslední filmové roli měsíce Ledna, tak i na hereččiny děti.

Ostatně podívejte se do naší galerie a posuďte sami...

Fotogalerie
49 fotografií