Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Opilá řidička (18) bourala na Příbramsku: Při nárazu do stromu zemřela spolujezdkyně

Aktualizováno -
6. prosince 2021
10:28
Autor: rix, ČTK - 
6. prosince 2021
07:48

Při děsivé dopravní nehodě mezi obcemi Klenovicemi a Koubalovou Lhotou na Příbramsku přišla o život třiadvacetiletá žena. Jde o spolujezdkyni teprve osmnáctileté řidičky, která pravděpodobně nezvládla řízení a narazila do stromu. Podle policistů řídila opilá. 

K tragické nehodě došlo v neděli okolo půl jedenácté večer. Podle předběžných informací řidička automobilu nezvládla řízení a narazila do stromu. Na místě nadýchala přes jedno promile alkoholu! Na místo ihned vyjeli hasiči, kteří museli z auta vyprostit nejen řidičku, ale i spolujezdkyni. 

Osmnáctiletá dívka, která vůz řídila, byla s těžkými zraněními letecky transportována do nemocnice. Její spolujezdkyni už bohužel nebylo pomoci. Na místě svým zraněním podlehla. Silnice byla v místě nehody suchá, nebyla zledovatělá a nebyl na ní sníh.

„Policisté vozidlo zajistili pro znalecké zkoumání, nehodou a jejími okolnostmi se budou zabývat kriminalisté,“ uvedla mluvčí středočeské policie Vlasta Suchánková.

Podle Aktu.cz se nehoda stala jen několik málo metrů od místa, kde při nehodě v červenci 2012 zemřel mladý řidič. Také narazil do stromu. 

Video  Nehoda mezi Klenovicemi a Koubalovou Lhotou: O život přišla žena  - aktu.cz
Video se připravuje ...

 

 

 

Matos7 ( 6. prosince 2021 12:21 )

Ta si to bude dlouho uzivat, že zabila. Ozralka

renalek ( 6. prosince 2021 09:31 )

A nemá s ní jezdit osoba starší 21 let s VP a praxí?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání