Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrtící střelba na Plzeňsku: Útočník s policií v zádech zabíjel. Pak se oběsil?

Aktualizováno -
5. prosince 2021
20:43
Autor: shp - 
5. prosince 2021
20:01

Pořádné rušno bylo v neděli večer v plzeňské obci Radějovice. Neznámý muž tam spustil střelbu. Zabít se mu podařilo jednoho člověka. Zanedlouho mu byla v patách policie. Útočník se poté uchýlil k zoufalému činu.

Video  Drama na Plzeňsku: Útočník zastřelil muže a pak se oběsil?!  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Obyvatele Radějovic na Plzeňsku vystrašila střelba. „Dnes v podvečerních hodinách došlo k násilnému trestnému činu na severním Plzeňsku, při kterém přišla o život jedna osoba. Na místě jsou kolegové, kteří zde provádí prvotní a neodkladné úkony,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Pavla Benešová.

Pachatel se následně dal na útěk. Policisté ho ale pronásledovali. Dotyčný si pak sáhl na život.  „Krátce po činu se s největší pravděpodobnosti připravil o život i sám pachatel. Případem se budou zabývat krajští kriminalisté,“ vysvětlila Benešová. Strážci zákona se případem nadále zabývají.

Dvě tragické smrti

Vzhledem k tomu, aby nebylo ohroženo trestní řízení, není v tuto chvíli možné poskytnout k případu bližší informace. Děkujeme za pochopení,“ uzavřela mluvčí. Podle webu Novinky.cz zabil útočník muže kvůli příbuzenské rozepři, pak dal se na útěk do lesa, kde se oběsil.  

padrino ( 5. prosince 2021 22:08 )

Pleskáči, informace nic moc.

Podle dobře informovaného zdroje šlo o starší sourozence (zhruba 60 a 70 let), kteří bydlí každý na jiném místě obce. Důvodem konfliktu byly údajně rodinné spory. "Všechny nás to tady šokovalo. Střelec je bývalý profesionální záchranář,” řekl Právu zdroj z obce.
Útočník po incidentu z místa uprchl. Krátce nato jej policisté podle informací Práva nalezli oběšeného v lese.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání