Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dům, ve kterém ubodali fotbalistu, je prokletý! Před lety v něm zemřel mladý Daniel

Autor: shp - 
14. září 2020
21:08

Je tento dům prokletý? Všechno tomu nasvědčuje. V domě nacházejícím se ve slovenských Sokolovcích došlo v noci z pátku na sobotu ke smrti fotbalisty Mária (†38). Toho měl ubodat Bohuslav (39), který údajně vařil pervitin. Nejde však zdaleka o první tragédii, která se v domě odehrála.

Podle informací webu Nový Čas měl baseballovou pálkou ozbrojený fotbalista Mário přeskočit plot rodinného domu, kde se nacházel Bohuslav. Co se mezi dvěma muži, kteří se měli dobře znát, stalo, je záhadou. Televize Markíza uvedla, že šlo o drogy, protože obyvatel domu zde měl vařit pervitin.

Šest bodných ran

Máriův život vyhasl po šesti bodných ranách. Ty byly zasazeny neznámou bodnou zbraní. „Podle informací z volání na linku 155 šlo údajně o napadení ostrým předmětem,“ řekla mluvčí záchranářů Alena Krčová. Útok byl podle všeho velmi zuřivý a brutální.

Podle zdroje webu, který je obeznámen s vyšetřováním, byla minimálně jedna z ran zasazena přímo do srdce oběti. „V tuto chvíli můžeme jen potvrdit, že šlo o incident mezi dvěma osobami. Všechny okolnosti události stále prověřujeme,“ uvedla policejní mluvčí Mária Linkešová.

Osudné drogy

„Právní kvalifikace bude stanovena po důsledném zdokumentování. Další informace k případu poskytneme nejdřív, až to situace ve vyšetřování dovolí,“ dodala. Krvavá tragédie se odehrála na místě, kde před čtyřmi roky vyhasl lidský život. I tehdy sehrály svou roli ve smrti muže drogy.

„Tehdy tam přišel při tom výbuchu o život mladý muž Daniel, když vybuchla nějaká plynová bomba. Bohuslav a jedna žena se zranili. On byl potom i v base, ale pustili ho,“ prozradili místní. K neštěstí došlo v polovině října 2016, když v přístavbě rodinného domu došlo k výbuchu propanbutanové láhve.

Všichni místní to věděli

Uvnitř se tehdy nacházeli tři lidé. Podle policejní mluvčí Martiny Kredatusové nastal výbuch pravděpodobně kvůli neodborné manipulaci. Nový Čas uvedl, že i tou dobou se na pozemku vařil pervitin. Že je v domě varna, prý bylo mezi místními veřejným tajemstvím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání