Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž našel na pláži mozek, při prozkoumání ho rozřízl: Vypadá jako lidský!

Autor: shp - 
19. září 2020
17:12

Dělník Jimmy Senda si vyšel v úterý na procházku po pláži Racine Beach ve Wisconsinu, na kterou nikdy nezapomene. V písku totiž našel balíček, v němž se nacházel mozek. Ten ze zvědavosti rozřízl. K jeho zděšení vypadá orgán, jako by patřil člověku.

Když viděl podezřelý balíček, nedalo mu to a rozbalil ho. „Přemohla mě zvědavost, tak jsem to otevřel a vypadalo to jako kuřecí prsa. Kousek jsem z toho odřízl a teprve poté jsem si uvědomil, o co jde. Je to mozek,“ řekl Senda zpravodajské relaci Fox6News.

Mozek v alobalu

Muž dodal, že byl zabalen v alobalu, který byl obmotán růžovou gumičkou. Uvnitř byly i květiny a text napsaný nejspíš v mandarínštině. „Opravdu nevím, jak to vysvětlit. Říkal jsem si, co to jako je?“ pokračoval Senda s tím, že i jeho kolegové se domnívali, že jde o mozek.

Přivolal proto policii, která s ním souhlasila v tom, že nález skutečně vypadá jako mozek. Strážci zákona poslali nález na lékařský rozbor, jeho výsledky ještě nejsou známy. Podle nich však nejde o lidský orgán. Lidé na sociálních sítích vyjádřili převážně názor, že jde o mozek ovčí, který už prošel tepelnou úpravou.

Hlavně, že orgán nenašlo dítě

Senda je rád, že mozek našel on a ne rodina s dětmi. „Tady je hodně rodin s dětmi. Co by se stalo, kdyby to našlo dítě?“ táže se na závěr. To má určitě pravdu. Nic pěkného by to pro něj nebylo. Ať už budou výsledky jakékoliv, na tento zážitek dělník určitě jen tak nezapomene.

diskutujici ( 20. září 2020 08:24 )

Někdo si chtěl dát na večeři mozeček a cestou ho ztratil.
Admine - co to Leexi, ještě to tu stále budeš cpát, nebo ses ještě stále nenaučil to mazat?

offline ( 19. září 2020 23:08 )

Podle toho, jak se chová většina lidí, bychom se v mozcích museli na ulicích brodit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání