Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Striptérka (†21) a modelka (†24) jsou mezi 9 oběťmi fatálních drogových party

Autor: shp - 
13. ledna 2021
18:59

Thajsko sužuje nový démon. Jeho jméno je ketamin. Původně jde o sedativum pro koně, které je hojně zneužíváno jako rekreační droga. Předávkování ketaminem si nyní vyžádalo v zemi devět mrtvých. Jsou mezi nimi i striptérka Panipak Chantawarawaraková (†21) a modelka Sutthinee Mettajitová (†24).

Všechny z obětí se účastnily drogových dýchánků, většinou v zábavní oblasti Patpong v sousedství Bang Rak. Právě tam policie provádí zátahy. Je velmi pravděpodobné, že droga pochází od jednoho dealera nebo skupiny dealerů z Bangkoku. Podle webu Thai Examiner nejde o čistý ketamin.

Ketamin je smíchaný s dalšími drogami

Droga, které se přezdívá v Thajsku „mléko v prášku“, není distribuovaná v čisté formě. A to je to nejhorší, protože se stává mnohem nebezpečnější pro lidské zdraví. Thajský ketamin je údajně smíchaný s heroinem, metamfetaminem a prášky na spaní. Tento koktejl je nesmyslný a smrtící.

V posledních dnech zabil minimálně devět lidí. V neděli 10. ledna byla v patpongském red-light distriktu nalezena mrtvá striptérka Panipak Chantawarawaraková (†21). Předávkovala se ketaminem. Její teta Sarinthip Darathipová (41) je smrtí neteře velmi zarmoucená.

Teta nevěděla, že neteř bere drogy

Moje příbuzná pracovala v Patpongu jako tanečnice. Pronajímala si pokoj se svým přítelem. Nevěděla jsem, že ráda bere drogy. Jsem v šoku. Je to tak smutné,“ prohlásila podle agentury Profimedia.cz. Další z mrtvých dívek, Sutthinee Mettajitová (†24), pracovala jako modelka.

Mrtvou ji našli v Sathornu. Poručík Jirayu Piturakwong prohlásil: „V posledních 24 hodinách bylo nahlášeno několik smrtí, které jsou spojeny s drogou. Symptomy jsou v každém případě velmi podobné. Každá oběť byla převezena do nemocnice na soudní pitvu.“

Přežije a bude mluvit?

Ta určí, o jakou látku šlo, a zjistí i příčinu smrti. Jedna z obětí je v kritickém stavu a my ji vyslechneme, pokud se dostane do stabilizovaného stavu,“ dodal. Jde o Touchchaie Klomjaie (22), který byl zrovna se striptérkou Panipak, ale na rozdíl od ní předávkování nebezpečnou drogou přežil. Zatím.

Video: Jak se shánějí drogy na dark webu:

viho ( 14. ledna 2021 07:29 )

Ty holky za to většinou nemohou. Jsou z chudých rodin a poslány vydělat do města peníze pro rodinu, jak to jenom jde, a končí v rukách různých divných lidí, kteří mají peníze, protože jedou v drogách. Ty holky by to samy od sebe nebraly.

DWEI ( 14. ledna 2021 05:07 )

andorea - a já se k Vašemu názoru přidávám a určitě nás bude víc!!!!

andorea ( 13. ledna 2021 22:46 )

Klidně přiznám, že je mi to tak nějak jedno.

EliskaPohorova ( 13. ledna 2021 20:18 )

Nuže,holek je sice škoda, rodině upřímnou soustrast, ale za činy si člověk může sám a tohle je toho důkaz. Lidé se ale nikdy nepoučí, škoda 😔

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání