Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Šokující svědectví o zakladateli Playboye: Sex s Hefnerem trval minutu, dával nám sedativa!

Autor: shp - 
31. července 2020
10:33

Brzy tomu budou už tři roky, co zemřel zakladatel nejslavnějšího pánského magazínu světa Playboy Hugh Hefner (†91). Už během svého života to byl velmi kontroverzní muž, o němž se říkalo ledacos. Po jeho smrti ale vyšlo najevo ještě víc. Takzvaní zajíčci, kteří s ním žili v Playboy sídle nacházejícím se v Los Angeles, se naplno rozmluvili. Z některých historek se člověku dělá nevolno.

Hugh Hefner zemřel v září 2017. Od té doby se povětšinou blonďaté krásky rozmluvily o tom, jaké útrapy po boku vetchého staříka, který si je vydržoval, zažívaly. Kendra Wilkinsonová (35) potkala milionáře na oslavě jeho 78. narozenin. Tehdy jí bylo teprve 18 let. Byla na ní najata jako živá socha.

Z nahé sochy sexuální otrokyní?

Nahá byla vystavena všem na očích. Tělo měla pokryté pouze bodypaintingem. Hefnerovi okamžitě padla do oka, a proto se s ní ihned sblížil. Záhy jí nabídl, aby se stala jeho přítelkyní a nastěhovala se k němu do jeho vily. Do místa hříchu a neřesti Američanku přitáhla vidina života v luxusu.

Dnes modelka na toto období nevzpomíná v dobrém. „Přestěhovala jsem se a uplynuly týdny, než jsem zjistila, že mu jde o sex. Nevěděla jsem nic o Hefnerovi. Právě jsem ukončila střední školu. Slíbila jsem, že s ním budu spát, ale musím se na to sama připravit,“ vypověděla Kendra podle The Sun.

Sex s Hefnerem vydržela jen opilá 

Běžně jsem byla velmi opilá. Až do následujícího dne jsem se o moc nestarala. Abych přežila noci s Hughem, musela jsem být opilá nebo kouřit hodně marihuany. Celý sex s Hefnerem trval asi minutu. Bylo to jako práce. Párkrát zasunul dovnitř a ven a bylo po všem. Vůbec jsem si to neužívala,“ přiznala.

Po boku Hefnera vydržela čtyři roky. V roce 2008 už toho měla dost a raději si šla po svých. O životě s milionářem ví své i Izabella St. Jamesová (44), která o něm dokonce napsala knihu Bunny Tales: Behind Closed Doors at the Playboy Mansion (Příběhy zajíčků: Za zavřenými dveřmi Playboy sídla).

Uklízení psích exkrementů

Polská rodačka s kanadským občanstvím v roce 2002 přerušila studium a nastěhovala se k Hefnerovi. V knize popsala, jak musela s ostatními děvčaty uklízet psí výkaly. Týdenní příspěvek pro každou byl v přepočtu asi 22 tisíc korun. Hefner také platil všem svým ženám plastické zákroky.

Každý pátek ráno jsme musely jít do Hefova pokoje, posbírat všechny psí exkrementy z koberce a potom žádat o finanční příspěvek. Všechny jsme tento proces nenáviděly. Hef vždy využil tuto příležitost, aby nás vychovával a řešil naše neshody,“ uvedla Izzabela.

Ze zajíčka záchrankyní mopslíků 

Hefnera poznala v roce 2000, ale do jeho vily se nastěhovala až o dva roky později, kdy jí také nabídl, aby se stala jednou z jeho přítelkyň. V Playboy sídle vydržela dva roky, než si v roce 2004 sbalila kufry. Po vydání knihy začala pracovat v organizaci na záchranu mopslíků nazvanou The Pug Queen.

Anglická modelka Carla Howeová (30) žila se svou sestrou Melissou (30) v Playboy sídle v Hefnerových pozdějších letech. Carla ale tvrdila, že na sex s boháčem nikdy nedošlo. V rozhovoru přiznala, že se se sestrou k Hefnerovi přestěhovaly v roce 2011 a velmi brzy poté se u staříka začaly nudit.

Večerka v 9 hodin večer

Po jeho smrti odhalila přísná pravidla, která v Playboy sídle panovala. „Večerka v neděli byla v 21:00. V tu dobu musela být všechna děvčata doma. Když jsme se do deváté hodiny nevrátily, do domu nás už nepustil. Jakékoliv pánské návštěvy byly zakázané,“ vypověděla o podmínkách.

Hefnerova manželka Crystal měla jako jediná výjimku. Kvůli práci DJky zůstávala v noci venku, ale vrátit se musela následující den do druhé po obědě,“ dodala. Další děvče se dokonce stalo Hefnerovou ženou číslo 1. Samozřejmě pouze na nějaký čas. Holly Madisonová (40) začala kariéru jako servírka v Hooters.

Hefner prý dával dívkám sedativa

V roce 2000 už pařila na Hefnerových pravidelných party. O rok později se k němu nastěhovala. U zvrhlíka vydržela do roku 2008. Později také napsala knihu. Uvedla v ní, že orgie se ve vile konaly dvakrát týdně. Hefner prý při nich dával dívkám sedativa.

pisatel13 ( 2. srpna 2020 12:48 )

Klasika, pokud z něho měly prachy, tak jim to nevadilo. Kdo je nutil tam být? Mohly jít za pás, nebo makat na pole. Jenže to by jim tolik nevyneslo. A že to vydržely roky, zajímavé. Asi to za ty prachy opravdu stálo

snehulak ( 1. srpna 2020 13:45 )

Věříte někdo holce co se nechá fotit nahatá, že v návrhu k nastěhování nejse o sex? Buď naprosto blbá, nebo vyčůraná. Ale za minutu to měla za sebou, tak co?

spania ( 1. srpna 2020 02:07 )

To jsou ale kecy...Kdyby tam s ním ty holky nechtěly být,tak by tam nebyly.Šlo jim o to udělat kariéru,užít si,mít se dobře,žít aspoň chvíli v luxusu.Nikdo je tam nedržel,mohly přece odejít.Nejlíp na to vyzrála Crystal.Vzala si ho a dnes se má díky němu dobře.Nikdy neřekla,že by s ním trpěla,naopak.Sice se na jeden čas taky rozešli,ale Crystal moc dobře věděla,o co by kvůli tomu přišla a tak se k němu zase vrátila a vzala si ho.Chytrá holka.

ANO_nam_bude_lip ( 31. července 2020 14:10 )

Na co asi? Na přebalování plen?

ANO_nam_bude_lip ( 31. července 2020 13:28 )

Sex má trvat jednu minutu. To navíc je už jen pro.mr.danej čas.

Zobrazit celou diskusi