Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tragická smrt mladé hvězdy internetu (†17): Předávkoval se, bojí se přátelé

Autor: shp - 
7. září 2020
17:41

Byl to úspěšný beauty influencer a youtuber, který měl celý život před sebou. Bohužel s ním i velmi bojoval. Američan Ethan Peters (†17) alias Ethan is Supreme se podle svých přátel potýkal s drogami, které se mu nejspíš staly osudnými. Mladá hvězdička se dle kamarádů podle všeho předávkovala.

Oficiální příčina smrti mladíka je ještě nejasná, i když se ve všech pádech skloňují drogy. S těmi bojoval podle webu The Sun již nějakou dobu. „Nemám slov. Před rokem se obrátil k drogám, aby unesl tlak slávy získané v tak útlém věku. Začal být problematický kvůli vášni pro drogy. Ethan byl závislý a závislost by neměla být zostuzována,“ napsala na twitteru jeho kamaráda Ava Louiseová.

Předávkoval se analgetiky?

Jsem otevřená diskuzi o příčině jeho smrti, abych zachránila další děcko od percu (slangový výraz pro Percocet – kombinaci opiátového a chemického analgetika – pozn. redakce). Byl tak bystrý a chytrý. Měl žít! Byl mnohem víc než jeho démoni a vy všichni jste. Prosím, sežeňte si pomoc,“ uzavřela smutně Ava na sociální síti. Influencer byl velmi populární vzhledem ke svému mladému věku.

Na instagramu měl přes půl milionu sledujících a 139 tisíc odběratelů na video portálu YouTube.com. Rodina je ze smrti Ethana v koncích. „Byla to hodná duše, která brala všechny takové, jakými byli,“ uvedl pro Fox News jeho otec Ethan. Jenže to možná není tak úplně pravda. V minulosti se dostal influencer do velkých problémů. Podle zpravodajského portálu BBC byl ostře obviněn z transfobie a rasismu.

Udělal hodně chyb

Udělal spoustu chyb, ale říct, že si zasloužil zemřít, je děsivé a nelidské,“ zastal se zemřelého make-upový umělec Manny MUA. Kvůli svým zálibám musel Ethan opustit katolickou školu, protože tam přestal být vítán. Namísto této školy začal s online studiem. Nedávno si založil novou oděvní značku s názvem Hellboy (Pekelný chlapec). Snad ale skončil po tragické smrti namísto pekla v nebi...

Lubomír Babáček ( 7. září 2020 23:14 )

Této bytosti, nebo co to je, člověka příliš nepřipomíná, není žádná škoda. Vzhledem k tomu, že je docela přelidněno tak jedině dobře a navíc feťák, tak co s ním? Tihle bezpohlavní, nebo možná naopak více pohlavní zrůdičky se dnes vyskytují po celém světě, jako uniklé, zvrhlé projekty nějaké tajné biologické laboratoře.

SCHWARZENBERG ( 7. září 2020 20:42 )

Které je to za 40 známých pohlaví ?

fico ( 7. září 2020 19:04 )

Nepotřebný člověk.

Anifa ( 7. září 2020 18:35 )

Byl tak bystrý a chytrý. Měl žít! Byl vzorem pro pul milionu nejen amerických puberťáků.. Vydělával prachy, měl modní značku. V 17 letech! Opustil školu a studoval na internetu. Jen trochu víc fetoval , maličko to přehnal .Pojďte všichni budeme youtubeři!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání