Youtuber Datel nepatří ani k těm nejpopulárnějším, ani těm nejzajímavějším, a vlastně ani k těm nejchytřejším tvůrcům na současné české scéně. Přesto své fanoušky má - a není jich málo. 282 tisíc sledujících je slušné číslo. Ty však vyděsil, když na svém instagramu sdílel fotku, na které je řádně pomlácený, má obvazy kolem hlavy, šrámy na obličeji a krev na oblečení.

„Zlomený nos, osm stehů na čele a já na cestě do nemocnice v sanitě, přesně v této situaci jsem byl pár dní zpět. V nemocnici jsem se dozvěděl, že mám naraženou lebku a hrozí mi krvácení do mozku, naštěstí jsem se po třech dnech lítání po nemocnicích dozvěděl, že budu snad v pořádku, po všech různých vyšetřeních, šití a šíleně bolestivého rovnání nosu,“ popsal své děsivé zranění Marek, který jen naznačil, co se stalo. 

VIDEO: DJ Roxtar: Adolfeen mi změnil život!

Video
Video se připravuje ...

DJ Roxtar: Adolfeen mi změnil život! David Turek, Jan Jedlička

„Na otázku, co se stalo, se vyjádřím pouze tím, že se stala určitá událost, následně se mi po ráně do hlavy zamotala hlava a já spadl hlavou o zem, mohu vás ale ujistit, že já jsem nikoho neohrozil ani nikomu neublížil. Na závěr bych chtěl ještě říct, že bylo možné, že chybělo pár centimetrů a už bych tento post nemohl ani napsat,“ dodal youtuber. 

O tom, že Datel není žádný svatoušek, mluví dva roky stará kauza, kdy napadl svého youtuberského soka Ikara a zlomil mu nohu. Případ skončil u soudu a hrozily mu dva roky vězení. Okresní soud Plzeň-sever ho nakonec za těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a výtržnictví potrestal pokutou 25 tisíc korun. 

VIDEO: Chyceno v síti: Youtuber Datel vydělává až 250 tisíc měsíčně!

Video
Video se připravuje ...

Chyceno v síti: Youtuber Datel vydělává až 250 tisíc měsíčně! David Turek, Jan Jedlička, Lukáš Červený

Fotogalerie
7 fotografií