Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Popisovala, jaké je to mít sex s postiženým, teď si ho vzala: Jsi zlatokopka, nadávají jí

Autor: jel - 
17. září 2020
11:16

Shane Burcaw (27) trpí spinální svalovou atrofií a je upoután na invalidní vozík. Nedávno se oženil se svou partnerkou Hannah Aylward (24), se kterou natáčí videa o společném soužití. Poté, co pár z americké Minnesoty sdílel fotografii z jejich svatby, objevily se na sociálních sítích opravdu odporné komentáře, které je urážely. Hannah poslala rýpalům drsný vzkaz.

Šťastná novomanželka Hannah začátkem měsíce sdílela na sociálních sítích hrdě svatební fotografii z malého obřadu, který se odehrál na zahradě páru. Určitě nečekala, že kromě gratulací se na ni sesype vlna urážek a kritiky. Zlí jazykové začali Hannah psát škaredé komentáře, v nichž ji obvinili, že je zlatokopka a určitě si najde milence.

„Je bohatý, nebo tak něco?“ napsal jeden z komentátorů. „Jsem si jistý, že si ho vzala pro peníze a ne z lásky,“ dodal další. Jiní spekulovali o tom, že má Hannah jiného partnera na sex, nebo se tázali, zda jde o nějaký trapný vtip.

„Dělat si těžkou hlavu z takových názorů je ztráta času. Před několika lety mi takové komentáře ubližovaly, jak čas plyne, je stále jednodušší si jich prostě nevšímat,“ napsala šťastná nevěsta. „Myslela jsem, že jakmile se s Shanem vezmeme, všichni uvidí, že náš vztah je skutečně vážný,“ dodala s tím, že budou i nadále pokračovat v tvoření videí a komentáře, jako jsou tyto, je jen utvrzují v tom, že musí ve své tvorbě pokračovat. 

„Jsme vděční za všechny lidi, které se nám svým příběhem podařilo oslovit v pozitivním smyslu,“ zakončila vyjádření. Shane je spisovatel a motivační řečník, pár se dal dohromady, když Hanna zhlédla dokument o životě handicapovaného muže, a velmi ji zaujal a rozhodla se ho oslovit. Chatovali si společně, až se do sebe nakonec zamilovali. V nedávné době také dvojice natočila video, v němž s fanoušky probrala podrobnosti jejich sexuálního života.

jansabl295@gmail.com ( 23. září 2020 22:25 )

Kolik ti je let, že píšeš takové dementní komentáře? Víc než 7 ti asi nebude

SCHWARZENBERG ( 18. září 2020 22:55 )

Tvoje matka to dělala najednou se psem, koňem a oslem. Proto ty také vypadáš jako koník, oslík a pejsek. Tvoje matka byla známá psí ku.rva

skaara ( 18. září 2020 09:29 )

Tyhle dva jsem jednu dobu sledovala¨na Youtube a vždy si vedli celkem dobře. A té dámě rozhodně o prachy nejde, jinak by do něčeho tak extrémně náročného nešla a už vůbec by si dotyčného nevzala, protože o svého partnera a dnes už i manžela se musela a bude muset starat neustále dnem i nocí. Ano i mě to přijde bizarní, ale když jim to oběma vyhovuje a funguje, není důvod se v tom jakkoliv přehrabovat.

luklovah ( 17. září 2020 19:42 )

SCHWARZENBERC Tak to mnohem častěji se z toho narodí takový retardovaný idiot jako ty.Tebe stoprocentně měla matka s oslem,jo tomu oslu se omlouvám to je inteligentní zvíře.

SCHWARZENBERG ( 17. září 2020 18:31 )

Tak některý ženský to dělají i koněm nebo oslem. Někdy se z toho narodí sluníčkář a havlista.

Zobrazit celou diskusi