Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Milence Lívii (†51) uřezal nohy a tělo schovával 3 roky v koberci: Štefan (29) dostal trest!

Autor: shp - 
22. července 2020
12:19

Nejenom celé Slovensko šokoval případ Štefana (29) z Trstic. Muž přišel na místní policejní oddělení, kde oznámil, že zabil svou milenku Lívii (†51). Šokovaní strážci zákona pak u něj doma skutečně našli zmrzačené a zohavené tělo zabalené v koberci. Chyběly mu nohy! Soud nyní vyřkl nad vrahem ortel.

Policisté v osudný den okamžitě pospíchali do Štefanova domu, kde se jim naskytl strašlivý pohled. Pod schody našli torzo ženského těla zabaleného v koberci. Muž přitom tvrdil, že má mrtvolu doma už celé tři roky. Otřesné je na celém případu také to, že žil doma celou dobu s matkou.

Mrtvou Lívii, která měla být členkou spolku Svědků Jehovových, naposledy viděli v září 2017. Po ženě pátrala i policie. Podle obžaloby měl Štěfan s Lívií intimní vztah. Před brutální vraždou se spolu pohádali. Obžalovaný byl údajně pod vlivem drog a zjistil, že mu milenka ukradla peníze.

Štefan se u soudu přiznal

Zasadil jí za to úder nožem do hlavy. Poté jí uřezal nohy a zabalil do koberce. U soudu se ke všemu přiznal. Svého činu olitoval a soudce ho v úterý poslal do vězení na 14 let a šest měsíců, uvedl Nový Čas. Štefan se možnosti na odvolání vzdal. Žaloba si ponechala lhůtu na rozmyšlenou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání