V minulém kole musel za Zdeňka Chlopčíka mezi porotci zaskočit Václav Kuneš (46). „Všichni ostatní účastníci prošli i druhým PCR testováním s negativním výsledkem,“ informovala minulý týden Česká televize. 

Ani po týdnu ale nákaza Chlopčíka ani jeho rodinu neopustila, a celá rodina tak musí být nadále v karanténě. Profesionální tanečnice Brigita Chlopčíková informaci zveřejnila na svém instagramu. 

Pomohlo očkování

Chlopčíková sdílela snímek nákupního seznamu, na kterém nechyběly zákusky, oplatky, chlebové chipsy nebo vídeňské párečky. „Náš seznam pro naše nej sousedy! Ano, stále v karanténě,“ prozradila. 

„Byli jsme si dnes po týdnu udělat kontrolní PCR test a stále pozitivní, takže Taneční budou po Novém roce,“ informovala z Malenovic, kde rodina přebývá. „Nicméně díky bohu za vakcínu celé naší rodince, protože nic nám není, jen rýmečka a ztráta čichu, což je v jistém smyslu výhoda,“ žertovala a uklidnila všechny sledující. Doplnila ještě poznámku „My si žereme.“

Co na to ČT?

Česká televize se k Chlopčíkově opětovné absenci postavila dle očekávání. „Pan Chlopčík v porotě nezasedne z důvodu karantény. Stejně jako minulý týden ho nahradí Václav Kuneš,“ řekl Blesku Daniel Maršalík, Senior PR specialista ČT.

Kromě toho televize už dříve prozradila, že kvůli zdravotním problémům nahradí Lenku Noru Návorkovou po boku Miraie Navrátila bývalá tanečnice Zdeňka Godly, Tereza Prucková.

VIDEO: Porotce StarDance Zdeněk Chlopčík: Odhalil své soukromí! 

Video
Video se připravuje ...

Porotce StarDance Zdeněk Chlopčík: Odhalil své soukromí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií