Pohledná herečka, kterou proslavila role Digi v nekonečném seriálu Ulice, se narodila v září 1979. V osudných momentech české historie jí tak bylo jen deset let a dva měsíce. Jak ale vzpomíná dětskýma očima?

„Jmenuju se Míša Maurerová, píše se podzim roku 1989, je mi 10 let, mým revírem je sídliště Modřany… Něco se děje, protože doma se furt čučí na zprávy, v centru hrozný davy lidí a všichni kolem jsou šťastní, jako já, když k svačině dostanu mandarinku,“ popisovala na instagramu Maurerová, která je dnes již trojnásobnou maminkou.

„V klopách se nosí zapíchnutý kus červenomodrobílé stužky, tzv. trikolóry. Chci být ,in‘, tak si ji stříhám z ,jarmilek‘ na tělocvik a zapichuju do mikiny,“ pochlubila se svou vynalézavostí Míša a sdílela s fanoušky archivní fotku, na níž by ji možná jen tak někdo nepoznal.

Přece jen už nějaký ten pátek mezitím uplynul. „Za 32 let jsem vděčná, že ti starší a chytřejší to vzali do svých rukou a já nemusím vnímat svět černobíle, jako tuhle fotku,“ dodala na sociální síti herečka z filmu Líbáš jako Bůh či seriálu První republika.

VIDEO: Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál.

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál. Markéta Reinischová

Fotogalerie
40 fotografií