Zanedlouho oslaví 17. narozeniny, ale už nějakou dobu na střídačku žije u maminky nebo svého přítele Sebastiana v Praze. 

S mámou máme teď daleko lepší vztah. Není to už jen o výchově, o tom, co bych měla nebo neměla, co musím nebo nemusím, co se zase mně nelíbí anebo líbí. Co budu všem maminkám a dospívajícím dcerám nalhávat, prostě jsme se někdy navzájem prudily,“ přiznává se smíchem Amelie, která se věnuje herectví.

A co na první lásku své dcery říká Lucie? „Jsem šťastná že ho má. Je to opravdu milej a chytrej kluk, který ji zklidnil a navíc ji dobře směruje. Je to pro ni dobrá cesta. Opravdu nemám strach z toho, že spolu bydlí,“ netají se herečka, která dokonce s mladými strávila víkend v romantickém srubu nedaleko Máchova jezera.

VIDEO: Lucie Zedníčková dovolila své dceři (16) odstěhovat se k příteli!

Když se Sebíček učil, protože oba studujeme, tak jsme si povídaly u kafíčka na zahradě, nebo se šly projít. A když se doučil, poslali jsme naopak mamku do vířivky nebo do masážního křesla a vrhli jsme se na vaření. V krásné prostorné kuchyni, kterou srub Líny nabízí, to šlo skoro samo. Odměnou bylo koupání ve vyhřívaném bazénu, tam jsme se při skákání vyblbli jako malí. Večer jsme si společně pouštěli písničky a došlo i na film,“ libuje si mladá herečka. “Prostě jsme se tak navzájem rozmazlovali. A rádi,“ dodala Amelie.

Fotogalerie
38 fotografií