„Víte, já jsem od prvního října v důchodu. Takže ta výhra je vlastně takový příjemný začátek mého nového období. Řekla bych, že mi ten důchod pěkně začíná,“ usmívala se sympatická výherkyně.

Itálie volá

„Určitě něco z peněz půjde pro vnoučata. A něco na dovolenou. Mám ráda Itálii, tak se tam zase jednou podívám. No a taky budou Vánoce,“ popisovala, na co výhru vydá. „V každém případě je výhra v Trháku příjemná. Velice příjemná,“ řekla.

S Bleskem každý den

Paní Antonie je věrnou čtenářkou Blesku. „Kupuju Blesk poctivě každý den. Nikdy jsem nevynechala. A jsou to už roky. Ani si nepamatuju, kdy jsem ho koupila poprvé, ale je docela možné, že to vlastně bylo hned úplně první číslo, které vyšlo,“ prozradila s tím, že vášnivou čtenářkou Blesku je i její 85letá maminka

První velká výhra

Na velké výhry zatím neměla v životě štěstí. „Když jsem vyhrála, tak to vždycky byla maximálně stovka nebo dvě. Tohle je moje první skutečná velká výhra a mám z ní opravdu velikou radost,“ konstatovala paní Antonie Koutňáková. Žádný herní systém prý nemá. „Beru vždycky ten výtisk, který je v krámě nahoře,“ dodala. S Trhákem Blesku podle svých slov nekončí. „S hraním je život veselejší, i když to třeba zrovna nevyjde. Ale je to zábava. Takže to rozhodně budeme zkoušet dál, protože šanci vyhrát má jenom ten, kdo hraje,“ konstatovala paní Antonie. 

Už jen 4 dny

Šanci vyhrát 10 tisíc korun v DENNÍ HŘE v podzimním kole Trháku Blesku máte ještě čtyřikrát. Hrajeme každý den až do 10. října.

Video
Video se připravuje ...

Výherce Trháku Petr Oleják Michal Charbulák