To, že se stala vítězkou DENNÍ HRY Trháku, paní Zdeňku zaskočilo. „Jsem šťastná, nikdy v životě jsem totiž nic nevyhrála,“ přiznala. Přestože Blesk kupuje denně už asi čtyři roky, v posílání kódů tak pilná není. „Někdy to pošlu, někdy ne. Záleží na náladě. Když jsem poslala kód z novin naposledy, ani mě nenapadlo, že by to mohlo vyjít,“ svěřila se. Jenže ono to vyšlo! „Měli jsme s manželem ohromnou radost, když nám zavolali, že se na nás usmálo štěstí,“ popsala s úsměvem.

Co si budou přát

Šturmovi se po rodinné diskuzi rozhodli, že si výhru nenechají a peníze nepřímo věnují ostatním členům rodiny. „Máme dvě děti a od nich celkem pět vnoučat. Uděláme jim hezké Vánoce a nakoupíme, co si budou přát,“ prozradila. Jaké dárky to budou, ale zatím neví. „Dávat jim peníze nechceme, to se nehodí. Takže nejdřív se budeme muset nenápadně poptat, co by tak asi chtěli, a podle toho nakoupíme,“ dodala.

Hrajte do konce týdne

Trháková výhra Zdeňku Šturmovou přesvědčila, že soutěžit s Bleskem se vyplatí. „Odteď už posílám kódy každý den. Vždyť co kdybychom vyhráli znovu? Doporučila bych to každému,“ vzkázala. Stejně jako Šturmovi můžete s Trhákem vyhrát i vy. A to až do neděle, kdy soutěž končí. 

VIDEO: Výherce Denní hry soutěže Trhák Jaroslav Mrkos z Kuřimi

Video
Video se připravuje ...

Výherce Denní hry soutěže Trhák Jaroslav Mrkos z Kuřimi TV Blesk Zdeněk Matyáš