Dlouhé roky se živil jako horník, nebál se těžké práce. „Dělal jsem v šachtě na Ostravsku. Pak jsme si s manželkou koupili domek na jižní Moravě a usadili se tady,“ vysvětluje. Blesk manželé Brožovi kupují dlouhé roky. „Dřív jsme měli obchod kousek od domu, pak ho ale zrušili. Abychom měli noviny i nyní, musíme jezdit až na druhý konec obce. Soutěží jsem si ale dlouho nevšímal,“ přiznává. DENNÍ HRU Trháku zkusil až letos a hned napodruhé vyhrál.

„Co za peníze koupíme? My toho moc nepotřebujeme, takže je asi použijeme na hody. Měla by se sjet rodina, nakoupíme něco dobrého k jídlu a kvalitní slivovici,“ dodává se šibalským úsměvem.

Rád rybaří

Pan Jan rád rybaří. „Někdy jen v řece Moravě, kde se mi podařilo ulovit už i 90 centimetrového kapra. Hlavně ale jezdím na Novomlýnské nádrže. Letos mi to tam moc nešlo, tak se mi štěstí asi vrátilo výhrou v Blesku,“ říká závěrem.

V pátek se hraje o 50 tisíc

V DENNÍ HŘE Trháku se hraje každý den včetně neděle o 10 000 korun. Kromě několika výjimek, kdy je částka pětinásobná. V podzimním kole je 50 000 Kč v banku ještě 1. října, tedy již tento pátek!

VIDEO: Výherce Trháku Petr Oleják

Video
Video se připravuje ...

Výherce Trháku Petr Oleják Michal Charbulák

Fotogalerie
3 fotografie