Bývalá dělnice v továrně byla z »kulaté« sumičky dojatá a velmi šťastná. Příjemným úkolem čerstvé výherkyně bylo dobře si rozmyslet, k čemu jí poslouží. Během chvilky ale měla jasno.

Stavebnice pro Jakuba

Polovinu utratí za dárky pro své dva vnuky. „Mladší osmiletý Jakub má rád stavebnice Lego. Kostek má doma už tři bedny. Půjdeme spolu do hračkářství v nákupním centru, vybere si, co bude chtít. Nedávno mluvil o jeřábu a ten stojí 2500 Kč. Tak ho dostane,“ rozhodla se nadělovat paní Eva. Stejnou sumou chce obdarovat i staršího vnuka Josefa (16), který s tátou (42), po kterém získal jméno, nadšeně rybaří. „Chci, aby i on měl radost z toho, že jsem něco vyhrála. Sám si vybere. Myslím, že to bude nový rybářský prut, nebo naviják či lehátko k vodě,“ popsala opravdová babička.

Malý výlet s vnuky

Druhou polovinu výhry si paní Eva uloží na »horší časy«. „Nikdy nevíte, co se může stát, a je dobré mít nějakou rezervu. Sobě proto teď nic nekoupím. Možná ale vyrazím s vnuky na malý výlet. Zajedeme do Plzně nebo na nějaký zámek či hrad tady v západních Čechách,“ řekla věrná čtenářka Blesku.

Vzkaz čtenářům: Ta radost je opravdu veliká

„Jděte do toho, hrajte, trhejte a posílejte kódy. Není to nic složitého. Zvládne to každý, i senioři, jako jsem já. Všichni máme šanci vyhrát. Tak to zkoušejte, mně se to povedlo hned napoprvé. Věřte mi, ta radost je opravdu veliká a určitě stojí za to,“ vzkazuje čtenářům Blesku výherkyně ze Zbůchu na Plzeňsku.

Zpravodajství, drby, křížovky i sport

Své oblíbené noviny projede celé, a to vždy od první až do poslední strany. Nic nevynechá, vše ji zajímá. „Nejvíce drby ze společnosti, zkouknu zpravodajství, ale baví mě i sport a to hlavně, když je tam tenis. A nakonec vyluštím ještě sudoku a moc mě baví i křížovky,“ smála se paní Eva a dodala: „Když před 29 lety začal Blesk vycházet, tak jsem si ho párkrát pořídila a zjistila, že je super." Od té doby oblíbené noviny musí mít každý den. „Když vypravím Jakuba ráno do školy, hned si je jdu koupit. Vrátím se domů, udělám si kafíčko a pustím se do čtení,“ popsala ranní rituál.

VIDEO: Výherkyně DENNÍ HRY Trháku Marie Hahnová popisuje, co si za 10 tisíc pořídila

Video
Video se připravuje ...

Výherkyně DENNÍ HRY Trháku Marie Hahnová popisuje, co si za 10 tisíc pořídila Michal Charbulák

Fotogalerie
7 fotografií