Kulatá sumička putovala do srdce Čáslavi. Před domem tam redaktory Blesku očekávala paní Miloslava, která od nich vzápětí dostala šek v hodnotě 50 tisíc korun. A nechyběla ani slavnostní kytice.

Velká premiéra

Radost to byla ohromná. „Vyhrála jsem úplně poprvé. Dosud jsem si o těch šťastlivcích jen četla, teď jsem konečně poznala, jaké je to uspět s Trhákem na vlastní kůži,“ popsala čerstvá výherkyně. Po zakoupení výtisku se již pravidelně registruje do DENNÍ HRY. „Osudný den jsem vůbec netušila, že by to mohlo vyjít. Blesk jsem si koupila cestou od lékaře a když mi v podvečer zavolali, že budu mít 50 tisíc, nemohla jsem to štěstí vstřebat,“ řekla paní Miloslava.

Půjde na opravy

Jak s penězi naloží, ví moc dobře. „Je potřeba opravit baráček, ve kterém bydlím už přes 70 let. Nějakou korunu mám ušetřenou, tak tu výhru k tomu přidám. Je potřeba nová omítka a možná i okna, uvnitř zase podlaha, která popraskala,“ vyjmenovala Miloslava Jonášová s tím, že pro sebe si žádnou parádu kupovat nebude. 

Zábava na celý večer

Nečtenější deník v Česku paní Miloslava čte pravidelně. „Dříve ho jezdíval kupovat manžel, teď mi ho vozí dcera. Čtu ho opravdu celý. Občas se stane, že nemám čas, to se pak posadím třeba se čtyřmi čísly najednou a mám o zábavu na večer postaráno,“ prozradila výherkyně.

VIDEO: Výherce Denní hry soutěže Trhák Jaroslav Mrkos z Kuřimi

Video
Video se připravuje ...

Výherce Denní hry soutěže Trhák Jaroslav Mrkos z Kuřimi TV Blesk Zdeněk Matyáš

Fotogalerie
11 fotografií