„V plánu jet za vnučkou do Nice, kde žije a pracuje, jsem měla už dřív. Deset tisíc od Blesku mi přišlo vhod. Pořídila jsem za ně letenku a s dcerou Vendulou (50) jsme vyrazily,“ svěřila se Blesku přímo ze sluncem zalité pláže francouzského Azurového pobřeží důchodkyně Božena Gruberová (74). „Jsme tu na 14 dní. To se nedá ani popsat, jaké to tu je. Člověk to musí vidět na vlastní oči. Nádherné pobřeží, krásná písčitá pláž a trochu až moc horko. Naměříme tu 35 °C. Voda je krásně teploučká,“ popsala. „Je tu takové horko, že na pláži ani celý den nevydržíme,“ dodala.

Cestu za vnučkou, která na jihu země galského kohouta žije a pracuje, prý plánovala nejméně dva roky! „Nikdy dřív jsem ve Francii nebyla. Byly jsme tu i na výletech, v Cannes nebo na hranicích s Monakem,“ popsala.

„To, že jsem vyhrála je ohromné štěstí. Koupila jsem Blesk, viděla ten kupón, tak jsem si řekla, že ho zkusím poslat a ono to vyšlo. Určitě teď budu s Trhákem soutěžit dál,“ svěřila se.   

Osmery narozeniny

Co přinesla výhra 10 tisíc v Trháku Marii Koutové (74) z Horoměřic? Mohla se sejít s těmi nejbližšími a oslavila celkem osmery narozeniny! O tom, že by mohla v DENNÍ HŘE uspět, si přečetla o pár hodin dříve v horoskopu. A ono to opravdu vyšlo. Jak slíbila, o částku se rozdělila s nejbližšími.

„Oslavili jsme celkem osmery narozeniny, vždy byla velká hostina. Koupila jsem si i něco hezkého na sebe, aby mi to slušelo. A nakonec jsem nakoupila zeleninu pro našeho poníka Lumpíka,“ vyjmenovala Marie ve chvíli, kdy svého mazlíka krmila mrkvičkou.

Střecha a relax

Štěstí v podobě 10 tisíc se usmálo i na Jaroslava Pavlicu (69) z Nového Hrozenkova na Vsetínsku. Výhra padla na novou střechu, s manželkou si také odpočinul v lázních.

„Vyrazili jsme do lázní Jeseník. My vlastně všechno máme, nic nepotřebujeme. Celý život jsme poctivě pracovali, tak jsem si řekl, že bychom si na stará kolena mohli dopřát nějaký relax,“ řekl Blesku Jaroslav, který tak s manželkou oslavil padesáté výročí. Pak ale přeci jen něco potřebovali. „Část výhry padla na novou střechu, takže teď máme opravdu vše,“ směje se pravidelný čtenář a dodal: „Přesvědčil jsem se, že mít štěstí v lásce, neznamená mít smůlu ve hře.“

Podarovala celou rodinu

Slzy štěstí do očí vehnalo 10 tisíc z Trháku Haně Zdeňkové (57) z Tužic na Klatovsku. Spokojená výherkyně se o peníze rozdělila s celou rodinou, nezapomněla ani na sebe.

„Jak jsem slíbila, manžel Karel dostal basu piv. Jedné dceři jsem pořídila parádní čepici s kšiltem, druhá dostala tři tisíce jako příspěvek na domácnost,“ vylíčila paní Hana, která se taktéž nenechala ochudit. „Ještě zbylo na nový dotykový telefon, který jsem si dlouho přála. No a teď musím hrát znovu, aby bylo zase za co utrácet,“ přislíbila, že Trhák bude hrát na 100 procent.

Vyhrajte i vy

Nejsnadnější hra Blesku se vrací! A Trhák přináší skvělé novinky. Kromě výher a nových slev, které objevíte hned po odtržení kuponu na titulní straně, můžete po registraci kuponu do DENNÍ hry hrát o 10, nebo 50 tisíc na ruku, poukaz na letecký zájezd, kredit… Čtěte páteční Blesk. A hlavně – hrajte s námi Trhák.

 

Fotogalerie
4 fotografie