„Starám se o 93letou maminku. Sestěhovala jsem se k ní dolů a vrchní patro baráku jsme nechali mladým. Bydlí tam teď syn se snachou a dvěma dětmi,“ uvedla důchodkyně Jaroslava Brožová, které na jaře DENNÍ HRA Trháku Blesku nadělila 10 tisíc korun!

A peníze jí pořádně bodly. „Maminčina kuchyň už byla stará, měla ji přes třicet let. Peníze jsem dala do její rekonstrukce,“ popsala. „Za devět tisíc jsem kupovala myčku, kolem ní se pak za čtyři tisíce dělala na míru deska. Musela jsem si samozřejmě ještě doplatit,“ doplnila věrná čtenářka Blesku, která nejprodávanější české noviny kupuje pravidelně od doby, co začaly vycházet. „Čte ho celá rodina. Přelouskáme ho křížem krážem. V neděli si pro něj dokonce jezdíme na benzinku,“ řekla.

Jana Nejedlá (64): Televize pro manžela

 Za peníze z DENNÍ HRY Trháku potěšila manžela Pavla (70) výherkyně Jana Nejedlá (64) z Peček. Za vyhraných deset tisíc korun milovníkovi fotbalu pořídila novou televizi.

„Stará byla malinká. Manžel potřeboval větší a padlo na ni celých 10 tisíc. Koupila jsem mu ji, aby na ni lépe viděl,“ popsala Blesku. Manželův oblíbený fotbal teď spolu s nimi na nové obrazovce sleduje i jejich ohař Ami. „Tomu, že jsem vyhrála, jsem nejdřív snad ani nevěřila. Blesk ale kupujeme každý den v týdnu, a to od doby, co začal vycházet. Manžel v něm čte sport a já úplně všechno,“ popsala. „Určitě budeme soutěžit znovu,“ dodala.

Sláva Vaněk (72): Výročí s harmonikou

Už potřetí se s Bleskem radoval Sláva Vaněk (72) z Poličky. Kromě věcné výhry se těšil i z 10 tisícovek, se kterými oslavil se svou manželkou 35. výročí svatby. Před lety už s oblíbeným deníkem vyhrál nádobí a elektroniku. Nyní k němu putovala fi nanční částka v podobě deseti tisícovek.

„Chtěli jsme s manželkou k výročí odjet do slovenských lázní. Po dlouhých 28 letech, co je navštěvujeme, jsme tam ale poprvé nedorazili. Poseděli jsme tedy u nás s dětmi, všichni se sem v červenci sjeli a kamarád nám zahrál na harmoniku,“ pochlubil se šťastný výherce, který se dalšího kola Trháku už nemůže dočkat. 

Jana Trčková (55): Peníze si šetřím

Na sv. Valentýna si 10 tisíc »trhla« Jana Trčková (55) z Březnice na Příbramsku. Nejprve si chtěla pořídit štěňátko, nakonec peníze dala stranou na později. Jak už paní Jana říká, v životě měla pořádné štěstí dvakrát. Poprvé na své dvě úžasné dcery, podruhé na přítele Vaška, se kterým je 13 let. Do třetice přišla výhra v Trháku.

„Chtěla jsem si pořídit pejska, ale když mi umřel tatínek, nastoupila jsem do práce. Štěně by tak doma zůstávalo samo, a to jsem nemohla dopustit,“ přiznala Jana, která má peníze stále stranou. „Radost mám před sebou, nebo je využiju o Vánocích na dárky,“ dodala.

Vyhrajte i vy

Nejsnadnější hra Blesku se vrací! A Trhák přináší skvělé novinky. Kromě výher a nových slev, které objevíte hned po odtržení kuponu na titulní straně, můžete po registraci kuponu do DENNÍ HRY hrát o 10, nebo 50 tisíc na ruku, poukaz na letecký zájezd, kredit… Čtěte páteční Blesk. A hlavně – hrajte s námi Trhák.

Získali jsme kredit BLESKmobil

V Trháku se hraje o mnoho cen, kromě jiného i o nejrůznější výhry od BLESKmobilu. Tady jsou některé reakce výherců z jarního kola.

● MILENA HANUŠOVÁ (65) z Třince: (65) z Třince:

„Že jsem získala kredit od Blesku, mě potěšilo. Teď mám neomezený tarif. Jsem ale pravidelná čtenářka, tak doufám, že v dalším Trháku mě potká štěstí třeba v podobě 10 tisíc.“ 

● MICHAL BARTŮNĚK (48) z Brna: 

„Byl jsem naprosto spokojený. Celé jsem to provolal, aktivoval jsem si i internet. Trhák je výborná hra, s Bleskem se zkrátka vyhrává.“

● ANNA MAREČKOVÁ (67) z Pitína:

Raději, než by vyhraný kredit paní Anna provolala sama, dala jej vnučce Pavlíně (26). „Vyhrála jsem tisíc korun na BLESKmobil. Pavlínka už jej provolala,“ popsala věrná čtenářka Blesku. „Ještě studuje a vím, že z něj měla radost. Má hodně kamarádek a volaly si často i kvůli učení. To já už dneska tolik nevolám. Blesk pamatuji od úplného začátku. Nejradši si v něm čtu rady nebo novinky o tom, co se chystá. Moc ráda mám i křížovky,“ doplnila.

Fotogalerie
4 fotografie