Cena je rozhodně ve správných rukou, získal ji zapálený cestovatel a výletník. „Projel jsem prakticky celou západní Evropu. Krásná byla Barcelona, pěkná je i Paříž a líbilo se mi v San Marinu,“ popsal výherce destinace, kam by se klidně rád vrátil. Ani doma ale jeho batoh a pevné boty nezahálí.

„Prošel jsem celé Krkonoše i Šumavu. A také jsem nachodil dost kilometrů kolem Prahy, kde jsem bydlel,“ řekl. Když zjistil, že vyhrál s Bleskem, začal hned přemýšlet, kam vyrazí tentokrát. „Možná by to chtělo nějaké lázně. Mám teď bolavou nohu,“ zapřemýšlel a hned spekuloval, zda nezvolit termální v maďarské metropoli nebo vyhlášené slovinské na pobřeží Středozemního moře.

Druhá dovolená ze soutěže

Pan Fruhbauer hraje Trhák už od samého počátku. „Chodím si kupovat Blesk do místního obchůdku. Přečtu ho od začátku do konce a utrhnu kupon. Pak řeknu dceři, a ta pošle registrační SMS,“ popsal senior, který kromě cestování rád soutěží. „Tohle je druhý zájezd, který se mi povedlo vyhrát. Asi před patnácti lety jsem takto získal dovolenou na Tenerife,“ usmíval se spokojeně.

Hraje se o 50 tisíc!

V DENNÍ HŘE Trháku Blesku hrajeme sedm dní v týdnu také o peněžní ceny. Každý den o 10 000 Kč a ve vybrané o pětkrát tolik. Zkusit štěstí ve hře o 50 000 Kč můžete tento pátek a pak ještě v pátek 1. října.

VIDEO: Výherce Denní hry soutěže Trhák Jaroslav Mrkos z Kuřimi

Video
Video se připravuje ...

Výherce Denní hry soutěže Trhák Jaroslav Mrkos z Kuřimi TV Blesk Zdeněk Matyáš

Fotogalerie
7 fotografií