Video
Video se připravuje ...

Losování Denní hry Trháku 10. 3. 2021! Podívejte se na video, jestli jste vyhráli! Blesk

Byl to doslova šok. Ale velmi příjemný. Tak popsala vitální důchodkyně své první pocity z výhry. „Ještě nikdy v životě jsem nic nevyhrála. Občas si vsadím Sportku, ale po každé vytáhnou jiná čísla než ta moje,“ usmála se. „I Trháku se pravidelně účastním. A v něm mi to vyšlo. Partner mi hned říkal, vidíš, že se na tebe konečně usmálo štěstí,“ líčila paní Božena.

Překoná strach

Jak s kulatou sumičkou naloží, se nemusela dlouho rozmýšlet. „Vnučka Pavlína (27) žije už pátým rokem v Nice na jihu Francie. Celá rodina už ji tam byla navštívit, jen mně do toho pokaždé něco přišlo. A přiznávám, také jsem se bála letět letadlem,“ svěřila se. „Až bude možné zase cestovat, už ten strach překonám. Vyhraná suma tak určitě půjde na letenky,“ popsala šťastná výherkyně.

Snad v šuplíku nebude dlouho

Paní Božena už se vnučce do Francie výhrou v Trháku pochlubila. „Hned mi připomněla, že teď už tam za ní opravdu budu muset přijet. Uvidím moře, navštívíme památky. Tedy samozřejmě, až se uklidní situace s koronavirem. Výhra tedy zatím skončí v šuplíku. Ale doufám, že ne na dlouho,“ dodala.

Šťastná změna

Výtisk Blesku, díky kterému je bohatší o deset tisíc, si paní Gruberová nekoupila tam, kam si pro noviny chodí obvykle. „Blesk si vždy beru při nákupu v konzumu. Teď jsem ale měla nějaké vyřizování na poště, tak jsem si ho koupila tam. A vypadá to, že mi tahle změna přinesla štěstí,“ usmála se výherkyně.

500 už v pondělí

S Trhákem Blesku se vyhrává každý den. A už v pondělí 15. března bude ze všech kuponů registrovaných do DENNÍ HRY vylosována hlavní výhra 500 000 korun! Takže pozor, na registraci máte čas už jen do neděle, tedy poslední čtyři dny.

Fotogalerie
5 fotografií