Jen co noviny přinesl domů, strhl z titulní stránky kupon Trháku a poslal kód do DENNÍ HRY. „Bylo to vážně překvapení, když mi zavolali, že jsem vyhrál. Manželka si nejdřív myslela, že si z ní dělám legraci. Vůbec mi nevěřila. Trefil jsem dřív jen menší výhry ve sportce nebo při sázení na sportovní zápasy,“ svěřil se milovník šachů, malé kopané, dálkových pochodů a vytrvalostních běhů. Pan Jaroslav se usmíval nad trefou do černého ještě z jiného důvodu.

„Blesk trefil Blesk. Rodiče měli totiž hafana s tímto jménem, já kamarádům ukazoval, jak hrabe v zemi a už mi to zůstalo. Dodnes mi přezdívají Blesk,“ směje se vyučený brusič a rodák ze Šumperska. Pro oblíbený deník si chodí do trafiky. „A o víkendu do obchodu. Spojím to s větší procházkou, zvlášť teď, kdy není moc šance se dostat na čerstvý vzduch,“ naráží Jaroslav na pandemickou situaci.

O tom, jak deset tisícovek rodina rozdělí, měli Jaroslav i jeho choť Božena (68) hned jasno. „Každý dostane z deseti tisíc svou část, týká se to i našeho syna a dcery. Já určitě pořídím nový set-top box. A až konečně otevřou hospůdky, pozvu své kamarády na točené pivo,“ prozradil penzista.

VIDEO: Výherce Denní hry soutěže Trhák Jaroslav Mrkos z Kuřimi

Video
Video se připravuje ...

Výherce Denní hry soutěže Trhák Jaroslav Mrkos z Kuřimi TV Blesk Zdeněk Matyáš

Fotogalerie
9 fotografií