Rosamund u nás už několik týdnů natáčí americký fantasy seriál The Wheel of Time (v překladu Kolo času). „Pracuji tady, takže jsme se místo neustálého cestování tam a zpátky rozhodli, že se všichni zvedneme a přesuneme se do Česka,“ prozradila herečka.

VIDEO: Trailer k nejnovější bondovce No time to die

Video
Video se připravuje ...

Trailer k nejnovější bondovce No time to die archiv

Jiné klima

V Praze si s manželem Robiem (60) a dětmi Solem (8) a Atomem (6) pronajali minimálně na rok velký apartmán. „V Česku se jinak dýchá. Cítím se dost daleko od brexitového klimatu,“ narážela Rosamund na fakt, že situace po vystoupení Velké Británie z evropského společenství přinesla tamním obyvatelům fůru komplikací. Mimo jiné v cestování...

Neumí česky

V rozhovoru pro televizní The Graham Norton Show, kterou vysílá mezinárodní stanice BBC, prozradila, že se v Praze věnuje jazykům. Ale... „Děti mluví mandarínsky, takže mě tady učí stejnou řeč! Je to ironie, že žiju v Česku a místo češtiny se učím jiný jazyk. Ale já se polepším,“ smála se Pikeová.

Na Karlově mostě

Některé ze scén seriálu The Wheel of Time natáčela Rosamund na Karlově mostě. A odtud poslala vzkaz všem fanouškům. „Ach, Praho, pokračujeme. Budu se distancovat, izolovat a modlit se, abychom mohli dokončit natáčení první sezony The Wheel of Time pro všechny, kteří na ni čekají,“ napsala ke snímku na instagramu.

VIDEO: Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají
Video
Video se připravuje ...

Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají 

Fotogalerie
8 fotografií