Paní Miroslava z domečku v uličce nedaleko zámku ve Slavkově u Brna dlouho nemohla uvěřit, že nesní a výhra v DENNÍ HŘE Trháku je skutečná. „To opravdu jako já?“ zalapala po dechu, když se skvělou zprávu dozvěděla. „Málem mě kleplo a skoro jsem se „vyvrátila“. Určitě si ze mne někdo dělá legraci, myslela jsem si,“ vypravovala své první pocity, když přebírala od redaktora Blesku šek na 50 tisíc! 

Manžel jí dokonce musel rychle přišoupnout stoličku, aby se posadila a úžasnou zprávu vydýchala. „Měla jsem prý tak vykulené oči, že mě muž musel napomenout: Zatlač si ty oči zpátky nebo ti vypadnou,“ smála se na celé kolo.

Dřela ve slévárně

Obrovské štěstí prý potkalo paní Miroslavu už podruhé. „První životní výhrou je můj milovaný muž. A teď tohle!“ spráskla ruce šťastná žena, která celý život dřela na lince v brněnské slévárně. Máčela tam v hluku a prachu litinové odlitky do barvy. Osm a půl tuny za směnu!

Rázná maminka čtyř dětí a babička šesti vnoučat měla okamžitě jasno, co za vyhrané peníze pořídí. „Vše padne na novou koupelnu,“ rozzářila se. Zkrátka samozřejmě nepřijdou ani nejbližší a nejmilejší. „Až tahle blbá doba pomine, všechny pozvu na velkou rodinnou oslavu. Všichni bydlíme ve Slavkově, sejdeme se tedy v restauraci na hostinu a posedíme,“ plánuje.

Fotogalerie
14 fotografií