Při koupi deníku Blesk jí vedla ruku štěstěna. Po odtrhnutí kuponu z titulní stránky sice nevyhrála, kód z něj však poslala v SMS zprávě do DENNÍ HRY. A vyplatilo se! „Byla jsem velmi mile překvapena. Nikdy dřív jsem takovou částku nevyhrála,“ svěřila se. 

Menší část z výhry věnuje paní Dagmar své sestře a zbytek investuje do své domácnosti. „Stará chladnička už dosluhuje, výměnu plánuji delší dobu, takže výhra bodla,“ radovala se penzistka, která si tři dny v týdnu přivydělává na brigádě. „V práci mám kolegyně, pomáhá mi to být alespoň trochu mezi lidmi obzvlášť dnes, když se kvůli epidemii nikam nesmí,“ vysvětluje.

Oblíbený deník kupuje pravidelně. „Blesk pročtu vždy úplně celý, včetně sportu,“ popsala. Nyní ji prý nejvíc zajímají informace o koronaviru. „Hodně se té nemoci bojím, skoro nikam kvůli ní nechodím. I se sestrou si raději spíš telefonujeme a čekáme, až to všechno pomine. Někdo je sice bezpříznakový, ale nikdy nevíte,“ přemítá. Každopádně Trhák hraje dál: „Nejde jinak, když mě s Bleskem potkalo takové štěstíčko.“ 

Fotogalerie
6 fotografií