Borisova maminka je v šoku, o skonu svého syna se dozvěděla ve čtvrtek od snachy, která jí ze zámoří zavolala. „Ona byla v takovém šoku... Pořád plakala,“ svěřila se Aha! slovenská herečka Maja Velšicová (85), která je o to víc na dně, že pořádně netuší, co přesně může za nečekaný synův skon. „Zatím nevíme vůbec nic, čekám na její další telefonát. Jestli ho někdo naboural, nebo ne... Nevíme nic,“ prozradila truchlící herečka. „Vím jen, že jeho smrt vyšetřuje policie,“ dodala.

Let do Ameriky

Borisův mladší bratr, Majin druhý syn, se vyznal na sociální síti, sourozencova smrt s ním otřásla. „Dnes nás navždy opustil po tragické nehodě můj bratr Boris,“ sdělil Mário na svém facebooku ve čtvrtek. „Navždy zůstaneš mojí největší inspirací. Děkuji ti za všechno,“ smutnil Mário. Sám totiž plánoval seriálového Vlada navštívit, aby spolu mohli rozjet společný byznys. Boris se zabýval ve Washingtonu realitami. „Měl tam přijet na návštěvu, ale musel si přeložit let. Možná by to celé dopadlo jinak,“ přemýšlela jejich maminka.

Poslední setkání

„I Amerika truchlí. Tolik lidí mu děkuje, že jim pomohl k dobrému životu,“ prozradila Borisova maminka a dodala, že syn byl i školitelem realitních makléřů. Zároveň se ale staral i o svou rodinu, americkou i tu slovenskou. „Každý večer mi volal na facetime. Bál se, že se mi něco stane... Nikdo nečekal, že odejde on,“ sdělila herečka, která syna naposledy viděla loni na Vánoce. Pohřeb by měl proběhnout v Americe, kterou tolik miloval...

Truchlí i Zounar

V seriálu se s Borisem setkal i Martin Zounar (54) v roli mladého vojáka Tomáše. Přestože se od natáčení už neviděli, velice si rozuměli. „Zažili jsme spolu celé natáčení Chlapců a chlapů, ale sedli jsme si i mimo,“ prozradil herec, který se o tragické události dozvěděl až od redakce Aha!. „Byl jsem za ním několikrát v Bratislavě, v té době to byl můj veliký kamarád, ale pak mi zmizel samozřejmě z očí. Z mysli mi ale nezmizel a vzhledem k tomu, že se ten seriál furt opakuje, tak mi tam taky zůstal v té podobě, jak jsem ho na přelomu roku 88 a 89 viděl naposledy. Je mi to moc líto,“ uzavřel Zounar.

Video: Nešťastně zamilovaný Martin Zounar skončil pod mostem: Nečekaná léčba zlomeného srdce

Video
Video se připravuje ...

Nešťastně zamilovaný Martin Zounar skončil pod mostem: Nečekaná léčba zlomeného srdce Kisa Císařová

Fotogalerie
16 fotografií