Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policie popsala tragédii u Karlových Varů: Zemřela při ní matka (†42) se synem (†12)!

Autor: rix - 
2. srpna 2021
12:23

Tragická nehoda se stala v neděli dopoledne u Karlových Varů. Při srážce dvou aut zemřela matka a její dítě, tím měl být dvanáctiletý chlapec. Ve voze jela celkem tříčlenná rodina. Podle policejního vyšetřování měl řidič automobilu nepřizpůsobit jízdu vozovce a dostat smyk, přičemž vlétl do protijedoucího vozu.

„Třiačtyřicetiletý řidič osobního vozidla značky Citroen, jedoucí ve směru z Karlových Varů na Prahu, zřejmě při projetí pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost mokrému stavu pozemní komunikace a dostal s vozidlem smyk. Vozidlo se následně mělo začít otáčet kolem své osy, vjet do protisměru a narazit bokem do právě projíždějícího automobilu značky Audi,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. 

Následky nehody jsou děsivé. V Citroenu přišla o život matka s dvanáctiletým synem. Rodina se měla právě vracet z dovolené. Táta od rodiny, který Citroen řídil, byl letecky transportován do nemocnice v Plzni.  

„Devětadvacetiletý řidič automobilu značky Audi, který se po dopravní nehodě podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, a která vyšla s negativním výsledkem, byl se svým zraněním převezen do nemocnice v Karlových Varech,“ dodal mluvčí. 

 

PavelSki ( 2. srpna 2021 13:42 )

Strašné, hrozně smutné.

Trest je však pro řidiče násobně horší, než by mu dal jakýkoliv soud.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání