Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tragédie u Karlových Varů: Nehodu nepřežila matka a její syn (†12)!

Aktualizováno -
1. srpna 2021
19:49
Autor: ČTK, VaB, rv - 
1. srpna 2021
13:12

Tragická nehoda se stala v neděli dopoledne u Karlových Varů. Při srážce dvou aut zemřela matka a její dítě, tím měl být dvanáctiletý chlapec. Ve voze jela celkem tříčlenná rodina. Na místě byli další dva zranění, vzlétl i vrtulník. 

Při tragické nehodě dvou osobních aut u Karlových Varů zemřelo v neděli dítě a jeho matka. Hasiči vyprošťovali další dva zraněné, kteří byli následně převezeni vrtulníkem do nemocnice v Plzni. Silnice číslo šest směrem na Prahu u střelnice byla kvůli nehodě v obou směrech uzavřená.

Nehoda se stala v 10:25. Po střetu aut skončilo jedno z nich na střeše. Na místě zasahovalo pět posádek záchranné služby. Záchranáři aktivovali také leteckou záchrannou službu Dva zraněné převezli záchranáři letecky do plzeňské fakultní nemocnice, třetího odvezla sanitka do nemocnice v Karlových Varech. 

„Záchranáři poskytli první pomoc také dvěma těžce zraněným osobám na místě, nezletilé dítě a matka, ti ale bohužel svým zraněním podlehli,“ řekl ČTK mluvčí krajské záchranné služby Radek Hes. Podle informací CNN Prima News zemřel při nehodě teprve dvanáctiletý chlapec. Rodina se měla podle televize vracet z dovolené. 

Podle mluvčího policie byla silnice uzavřena kvůli přistání vrtulníku i kvůli vyšetřování nehody. 

 

janamala ( 2. srpna 2021 10:31 )

Vždycky je snad zbytečná. Nebo?

ki33 ( 1. srpna 2021 21:34 )

Další tragédie. A jestli zbytečná. Tak o to horší.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání